REIZEN

7 Instagrammers die je reislust aanwakkeren

Voor nieuwe reisinspiratie en wanderlust: volg deze accounts op Insta.

fursty
De pagina van outdoor- en lifestylefotograaf Dylan Furst. Herten, beren, kampvuurtjes, kano’s, meren, berghutten, husky’s en dennenbomen.

petitepassport
Blogster Pauline Egge deelt haar stedentrip-tips op haar site www.petitepassport.com en via Instagram. Ook veel binnen Nederland, waar ook nog zoveel te ontdekken is!

fjallravenofficial
Als je nog niet ooit je (Fjallraven) backpack wilde pakken, de Scandinavische natuur in wilde gaan, in een tent in de wildernis wilde slapen, water uit de beek wilde drinken en het Noorderlicht wilde zien, dan nu wel.

gopro_phils
goprosrilanka
goprothailand
Leuk om te volgen als je binnenkort naar een exotisch land gaat: de officiële Go Pro-pagina ervan. Zo gingen mijn ex en ik naar Thailand en de Filipijnen. Door deze Insta-pagina’s te volgen had ik elke dag weer een beetje extra voorpret! Zelf kun je je Go Pro-foto’s taggen met het account, elke dag re-posten ze een foto.

Een bericht gedeeld door gopro (@gopro) op

reisjunk
Mooi, mooi, mooi. Van het online travel magazine www.reisjunk.nl.

whatabouther_nl
infifteenseconds
Laura van het blog www.whatabouther.nl deelt foto’s van haar toffe bohemian huis en vooral van de vele geweldige reizen die ze maakt. Op infifteenseconds staan haar video’s.

tinyatlasquarterly
Op de pagina van dit reismagazine staan gewoon ontzeeettend mooie plaatjes.

Wat zijn jouw favoriete Instagrampagina’s op reisgebied?

Dit artikel is geschreven door Ilse. Meer van haar eigen reizen & tripjes zien? Volg haar op Instagram!