NEDERLAND

7 x Een lekker weekendje weg in Nederland

Ben je op zoek naar inspiratie voor een lekker weekendje weg? Ik heb mijn leukste weekendjes weg in Nederland voor je op een rij gezet:

Duurzaam reizen - banner

Voor in de winter…

1. Den Haag & Museumnacht

Suite Novotel Museumnacht Den Haag - 6

Eind oktober is het in Den Haag Museumnacht! Een super leuke activiteit, waar je gelijk een fijn verblijf in Accor Hotels aan vast zou kunnen plakken. Meer over deze trip lees je hier.

2. Groningen

weekendje-weg-groningen-1

Vorige winter sliep ik in een schattige pipowagen, nabij Groningen. Het was echt een romantische getaway, die ik ieder koppeltje zou aanraden. Meer over deze trip lees en bekijk je hier.

3. Rotterdam & IFFR

rotterdam-city-guide-kunst-en-cultuur-tips-10

Aan het begin van het nieuwe jaar is het een heerlijke activiteit om richting Rotterdam te gaan. Daar vindt dan namelijk het International Film Festival Rotterdam plaats. Ik sliep er in het prachtige CitizenM. Beide absolute aanraders! Meer over deze trip lees je hier.

Op zoek naar meer culturele tips voor Rotterdam? Check dan de Rotterdam City Guide.

Voor in de zomer…

4. Den Bosch & TREK Festival

dagje-den-bosch-1

Het is altijd gezellig in Den Bosch, je kunt er immers goed shoppen en lekker eten, maar extra gezellig is het er als TREK Festival plaatsvindt. Je verblijf in The Duke Hotel maakt je weekendje weg helemaal af. Meer over deze trip lees je hier!

5. Efteling

weekendje-weg-efteling-1

In juni is het in de Efteling tijd voor de Midzomernacht. Een super gezellig uitje voor jong én oud! 😉 Meer over dit weekendje weg lees je hier.

6. Amersfoort

Amersfoort Weekendje Weg-9

Amersfoort heeft me positief verrast: je kunt er niet alleen op een gezellige boot slapen, je kunt er varen, heerlijk eten en de gezellige inwoners leren kennen. Meer over deze trip lees je hier.

Altijd goed…

7. Bergen (aan Zee)

Blooming hotel beach - Moderne Hippies - 18

Tijd om lekker uit te waaien of een mooie wandeling door het bos te maken? Ga dan naar Bergen (aan Zee) voor een fijn hotel met zwembad en spa én strandpaviljoen. Meer over deze trip vind je hier.

Duurzaam reizen - boek - Zoë van Liere

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.