INSPIRATIE, MODE & BEAUTY

7 x Leuke Facebookgroepen

7 x Leuke Facebookgroepen - 2

Je kunt zeggen over Facebook wat je wilt… maar sommige Facebookgroepen zijn to die for LEUK! Vind er de leukste tips voor vintage markten, krijg de beste backpack-tips, deel groene tips of koop een tweedehands-plant. Hoogste tijd om jullie weer enkele leuke Facebookgroepen te tippen:

1. Backpackers NL

Vraag andere reizigers om tips, ontmoet mede-reizigers en verkoop je oude backpack, tent of malariapillen in de Backpackers NL groep. >> Ga naar deze groep.

2. Geitenbreiers

Het verzamelpunt van alle gave vintage markten bij jou in de buurt. Weet jij een leuke markt waar ze vintage verkopen? Sta je ergens zelf met een kraampje om alles uit jouw kledingkast, schuur of zolder eens een fijn nieuw leven te geven? Deel het in de Geitenbreiers groep. >> Ga naar deze groep.

3. Bohemian

Alles-bohemian is toegestaan in deze groep. Deel je festivals, mooie muziekjes of leuke blogs die je tegenkomt of plaats een leuk berichtje! Je mag er natuurlijk ook discussies starten, want ‘bohemian zijn’ is ook bewust zijn van de wereld om je heen. >> Ga naar deze groep.

4. Groene Passie

Deze groep is voor iedereen die een passie heeft voor een groene lifestyle en groen in het leven staat.  Ooit was dit de besloten groep van De Groene Meisjes, nu bekend als Groene Passie en overgenomen door Pascalle. >> Ga naar deze groep.

5. Retro Industrieel Vintage Te Koop

In deze groep vind je de tofste retro, industriële en vintage artikelen. >> Ga naar deze groep.

6. Plantenasiel

In de Plantenasiel-groep kan je planten aanbieden en reageren op planten die je wilt hebben. >> Ga naar deze groep.

7. That’s True Vintage

Deze groep is bedoeld voor iedereen die stijlvolle vintage kleding, schoenen en accessoires uit de jaren 20 t/m halverwege de jaren 90 een warm hart toedraagt. Geen troep, true vintage! >> Ga naar deze groep.

Vind je Facebookgroepen vooral leuk om kleding te kopen? Check dan deze 5 Facebookgroepen die ik eerder tipte.

Welke Facebookgroep vind jij leuk?