ADVERTEREN

Moderne Hippies wordt gelezen door een community van dromers & doeners, avonturiers, vrije geesten en levensgenieters. Het lezende publiek bestaat veelal uit vrouwen tussen de 25 en 34 jaar, die onafhankelijk, vrij, avontuurlijk en bewust in het leven willen staan.

Maandelijks bezoeken gemiddeld 50.000 unieke bezoekers de blog met 100.000 pageviews. Op social media hebben we ruim 25.000 volgers. Deze aantallen stijgen iedere maand; iets waar we natuurlijk alleen maar trots op kunnen zijn. In de 4 jaar dat Moderne Hippies bestaat is er ook al veelvuldig over ons geschreven in de pers.

Vragen

Vragen en/of opmerkingen kunnen opgestuurd worden naar info[at]modernehippies.nl

Adverteren

Adverteren op Moderne Hippies is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, sponsored stories, gesponsorde video’s en nog veel meer! Hiervoor kunt u contact opnemen met Wouter van Adfactor, via wouter.van.de.kamp[at]adfactor.nl of via 070-3388880. Bekijk hier de advertentiemogelijkheden.

Persaanvragen, workshops, lezingen en meer

Voor andere vormen van samenwerking, consultancy, workshops, lezingen of persaanvragen voor Moderne Hippies kun je contact opnemen met Valentine de Jong van HelloSparkle. Valentine is te bereiken via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of 070 – 338 88 82.

Enkele voorbeelden van sponsored stories:

Eten
Recept // Een vegan alternatief op kruidenboter

Inspiratie
Verbeter de Wereld // Groen schoonmaakmiddel van method + winactie

Reizen
Op Camptoo avontuur op Ibiza

Dagboek
Reumafonds // Boekje open over reuma

Voorbeeld van een gesponsorde video:

Toesturen producten

Producten kunnen opgestuurd worden naar:

Moderne Hippies
Postbus 94563
1090 GN Amsterdam

We vinden het leuk om relevante producten te ontvangen, maar het verzenden van een product is geen garantie dat het op de website komt te staan.

Ook worden we vooraf graag geïnformeerd over de producten die worden toegestuurd, zodat we kenbaar kunnen maken of we er iets mee kunnen of niet. Dit om onnodige verzendingen, gebruik van karton en verwachtingen te voorkomen.

Zakelijke gegevens

ING: NL07 INGB 0006 9171 58
KvK: 55549365
BTW: NL217869075B01