In de agenda + win // Alter Ego Night

Naar een verkleedfeestje gaan zonder je thuis te verkleden?
Dat bestaat! De Amsterdamse organisatie Alter Ego maakt zich weer op voor hun jaarlijkse beruchte Alter Ego Night.

Alter Ego Night 1

Kostuums voor iedereen

Voor iedereen die op Eerste Paasdag in het bezit is van een kaartje hangt een kostuum klaar compleet met accessoires en meedenkende stylistes. Je eigen kleren gaan voor één nacht in een kluisje en langzaamaan transformeer je naar je alter ego, wie dat ook mag zijn. Als eenmaal iedereen verkleed is gaat de nacht echt los in vier verschillende ruimtes, met een internationale line-up, bijzonder licht en eigenzinnige acts.

Rondreizend circus

Zes edities geleden vierde oprichter Bas Engels zijn verjaardag samen met een vriendin die in het bezit was van uitzonderlijke kostuums. Ze begonnen in een ronddraaiend Chinees restaurant, toen in de voormalige Toren (nu Adam), vervolgens twee edities in restaurant de Goudfazant om uiteindelijk vorig jaar de eerste editie, ook tijdens Pasen, in de Radion neer te zetten, met groot succes.

Feest achter gesloten deuren

Ruim 1000 feestelijke bezoekers betekent ook ruim 1000 kostuums, een hele operatie voor de organisatie die ook o.a. het legendarische Shoeless festival organiseerde.
Maar het resultaat mag het er zijn. Het is letterlijk en figuurlijk een uniek festijn omdat dit niemand eerder op deze schaal heeft gepresteerd. Tussen 21.30 en 0.00 is het ontvangst, daarna gaan de kledingrekken weg en de deuren van Radion dicht. Je kan er alleen nog uit, maar niet meer in. De organisatie vindt het belangrijk dat iedereen gezamenlijk de nacht ingaat. Alles draait vanaf dan om jouw alter ego en niet verklede feestgangers zijn er dan ook niet te vinden.

Alter Ego Night 2

Illusions

Deze editie draait om ‘llusions’. En voor de eerste keer is er ook een exclusief diner vooraf in het Radion restaurant. Een 3-gangen illusions dinner compleet met aangepaste muziek voor ieder gerecht.

Muziek en licht line-up

Qua muziek komen er op eerste Paasdag drie acts uit Berlijn overvliegen: de elektronische 3-koppige band Wareika, vuige cultheld The Sorry Entertainer en underground platenverzamelaar Hans. Maar ook Londen is vertegenwoordig met vinyl connaisseur Rodriques.

Verder uit de eigen Alter Ego Family dj stal: Genii, Forest of Heroes, Pricilla Dieb, Enriques Groove, Resistance Orchestra en Roswitha. Naast een sterke line-up gaan er ook maar liefst vijf lichtkunstenaars aan de slag om een geheel eigen sfeer in Radion neer te zetten.

Aan het einde van de lange nacht levert iedereen keurig zijn outfit weer in en transformeert weer rustig terug naar de oude ik.

De early bird kaarten en de dinner kaarten zijn uitverkocht.
Wees op tijd want bijna iedere editie van Alter Ego Night was uitverkocht.

Wat: Alter Ego Night 2017
Wanneer: Zondag 16 april, Eerste Paasdag
Waar: Radion // Louwesweg 1 Amsterdam
www.alterego.nu
Facebook page
Facebook event
Tickets koop je hier.

Tickets winnen?

Wil jij 1 x 4 tickets winnen? Het enige wat je hoeft te doen is hieronder reageren. Extra karmapuntjes als je onze socials volgt!

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

5 reacties

Michelle -

Wow! Dit lijkt mij echt waanzinnig. De laatste keer dat ik een kostuum aanhad, is misschien wel twintig jaar geleden. Carnaval is niet aan mij besteed, maar dit lijkt me dus echt wel tof! Vooral het thema van licht en de kostuums doen me echt denken aan die Bowie film, Labyrinth!

Heleen -

O wat leuk!! Jammer dat ik geen foto’s bij dit bericht kan posten van mijn laatste verkleedfeestje afgelopen maand. Op en Top Clown was ik, compleet met pruik en opgepoetste Piponeus. Geweldig vind ik het om mijzelf te verkleden! Graag zou ik met mijn verkleedmaatje naar dit speciale feestje gaan. Dit keer misschien wel als Superwoman de wereld redden, wie weet. Liefs,

Pamela -

Jullie volgen deed ik natuurlijk al, maar kaartjes winnen op de dag dat mijn vakantie begint waardoor ik dus dansend én verkleed mijn vakantie in kan rollen zou een te gekke start zijn!

Ilva -

Super vet concept! Elk jaar ga ik als begeleider op zomerkamp en verkleden is dan ook écht een must. Dus dit festival zal zeker in de smaak vallen!! Goed feestje voor eerste Paasdag 😁

Kelly -

Wauw! Wat een toffe win actie! Ik ben nog nooit bij Alter ego geweest en het lijkt me echt super tof om erheen te gaan. Het doet me een beetje denken aan Assepoester, je wordt opgedoft door een van de goede feeën en mag kiezen uit ruim 1000 kostuums om vervolgens een geweldige avond uit dansen te gaan, en uiteindelijk verander je weer in je ‘gewone’ zelf. 😉

Reageer ook