KUNST & CULTUUR

Anna Garforth // Streetart met een groene boodschap!

Inspiratie haal ik onder andere uit mijn werk als onderzoeker, wekelijks interview ik de meest uiteenlopende mensen. Naast het interviewen is de trendafdeling van het bureau waar ik werk eveneens een belangrijke bron voor het ontdekken van nieuwe dingen. Zij houden namelijk een blog bij genaamd Connectivity Room, waar ze alles delen wat hen inspireert en dat inspireert mij dan ook weer.

Laatst ontdekte ik op/in Connectivity Room de Engelse designer Anna Garforth. Eén van haar ideeën moet ik gewoon met jullie delen: mos graffiti! Streetart featuring nature, dat ademt toch helemaal Moderne Hippies?

Anna kwam bizar genoeg op het idee om te werken met levende materialen (mos) door een bezoek aan een kerkhof. Ze zag daar grafstenen, waarop in de gegraveerde letters mos was ontstaan, en dit zag er prachtig uit! Van het een kwam het ander…

Zie hieronder een aantal foto’s van haar werk, heb jij haar werk wellicht al in het echt gespot (omgeving Londen)?

Moss-Graffiti-Art-Anna-Garforth

http-inlinethumb56.webshots.com-43191-2227307060103830173S600x600Q85

AnnaGarforth-20

anna-garforth-graffiti-moss-grass-gessato-gblog-7-580x386

anna-garforth-moss-graffiti-designboom-11

AnnaGarforth-31

Geïnspireerd geraakt? Hieronder een schematische weergave how to DIY!

BDZRcKjCEAICtcz_large.jpg_large