MODE & BEAUTY

Bohemian Fashion // Anne Meiborg

Jeetje, wat gaat de tijd snel. Vorige week was ik de loods van Amsterdam Roest nog aan het voorbereiden voor de Moderne Hippies Markt! Op deze markt heb ik zelf natuurlijk ook een rondje gedaan (ook al wist ik aaaaallang wie er stonden). Ik word natuurlijk nog steeds (blij) verrast, omdat ik ook lang niet alles ken. Ik heb er, naast deze poncho van iCatchy, ook een cover sleeve voor m’n iPhone gekocht van Anne Meiborg. Je had het misschien al gezien op m’n Instagram:

Anne Meiborg Handgemaakt leerwerk

De cover is gemaakt van cowhide en is helemaal zelfgemaakt door Anne Meiborg. Alles wat Anne maakt is one-of-a-kind. Ze is ook altijd op zoek naar speciaal en uniek leer en/of vintage en antieke voorwerpen. Mijn exemplaar zul je dus niet terugvinden, maar… Niet getreurd. Anne heeft een super leuke Etsy webshop, waar je zeker eens een kijkje moet nemen. Fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.