REIZEN

Travel Diary // Trip naar Verona

Backstage Report Verona41

Vorige week werd ik namens Peroni voor Storie di Stile een paar dagen naar Verona gestuurd om 10 ‘onontdekte’ hotspots in de stad op te zoeken. Een te gekke opdracht en een droom die uitkwam. Ik ben dan ook enorm dankbaar en voel me ontzettend vereerd dat ik hiervoor werd gevraagd.

Uiteindelijk bleek het (heel) hard werken te zijn en kreeg ik uiteindelijk dubbel zoveel respect voor Floortje Dessing. Hoezo lekker op reis? Gewoon keihard doorlopen, toestemming vragen, knipoog geven, interviewen, foto’s maken, video maken, inspreken, en gauw weer door. Maar, really!

Deze week komt de eerste Storie al op Storie di Stile en Moderne Hippies te staan, waarna iedere maand een nieuwe Storie zal volgen. Daarover houd ik jullie natuurlijk op de hoogte! 🙂 Voor nu het backstage report in foto’s:

Dag 1

Backstage Report Verona01
De trip had fijner kunnen beginnen: ik moest om 03.30 u opstaan om mijn vlucht te pakken. Ik besloot op Schiphol een gezonde kickstart te geven aan de dag en alleen voor fruit te gaan. Nu het nog kon 😉
Backstage Report Verona02
Ochtendgloren op Schiphol. Moooi!
Backstage Report Verona03
Koos make-uploos selfie in het vliegtuig. Ik verdiepte me nog even in de potentiële hotspots en maakte een handig overzichtje. Toen ik daarmee bezig was, besefte ik me hoe bizar en tof het was dat ik dit ging doen! Beetje gek, maar daarom was het #timeforaselfie.
Backstage Report Verona04
Ik moest overstappen op München (grr), maar kwam daar wel een fijn tentje tegen. Hier mogen meer luchthavens een voorbeeld aan nemen!
Backstage Report Verona05
Ik had ook nog voldoende tijd om onderweg nog even mijn nagels te lakken. Absoluut een unicum voor mijn doen! 😉
Backstage Report Verona15
Bij aankomst in Verona kon ik mijn gezonde tour gelijk de prullenbak ingooien. Sorry, als je drie dagen in Italië bent, mag dat immers ook. Ik begon de dag goed met pizza tartufo. Jammm!
Backstage Report Verona23
En daarbij kon ik gelijk kennismaken met mijn collega’s. Zie Fleur, van FDOS, en Nick, van Since ’88; de cameraman.
Backstage Report Verona40
En toen begonnen we met rondrennen en opnames maken…
Backstage Report Verona22
Even de weg zoeken, met Daan van Since ’88 en Fleur.
Backstage Report Verona09
We kwamen al snel langs het beroemde doch fictieve balkon van Julia en de mooie muren vol met liefdesverklaringen. Het leverde in ieder geval mooie plaatjes op…
Backstage Report Verona06
En als je de rechter boob aanraakt van Julia, zou dit geluk moeten brengen. (Dit moet een man bedacht hebben…)
Backstage Report Verona14
Bij sommige hotspots die ik in gedachte had, kregen we geen toestemming om te filmen of bleek deze dicht te zijn. Heel erg jammer, maar part of the game, schijnbaar.
Backstage Report Verona08
Prachtige sunset bij de prachtige Adige rivier.

Backstage Report Verona13

Backstage Report Verona16
Selfie met de crew aan het einde van dag 1.

Dag 2

Backstage Report Verona36
Op dag 2 begonnen de gasten van Since ’88 bij de Adige rivier met de drone.
Backstage Report Verona29
Zo ziet dat er dus uit als je ‘m moet besturen…
Backstage Report Verona28
En dat kleine mini-witte-dingetje in de lucht is de drone zelf.
Backstage Report Verona24
Tussendoor het rennen van hotspot naar hotspot, kon ik gelukkig af en toe toch nog om me heen kijken. Daar zag ik deze mooie dames staan. Als ik later oud ben, wil ik er net zo uit zien als de dame in het groen. Wat… Jij niet?
Backstage Report Verona21
Ongelofelijk hoeveel pizza’s en pasta’s ik in drie dagen naar binnen heb gewerkt. Extra fijn om dit standje op de markt van Piazza delle Erbe als tussenstop te hebben. Origineel en relatief goedkoop (3 euro per beker), maar bovenal: waanzinnig lekker!
We sloten de tweede dag af in de opera van Verona; spectaculair en zeer uniek.
We sloten de tweede dag af in de opera van Verona; spectaculair en een unieke ervaring.
We sloten de tweede dag af in de opera van Verona; spectaculair en zeer uniek.
Deze storie zal als eerste op de site te zien zijn.

Dag 3

Op dag 3 sloten we onze hotspots af bij een tentje waar je allerlei vegetarische en veganistische gerechten kunt eten. Absoluut zeldzaam in Italië, en na alle pasta's en pizza's stiekem ook wel verfrissend en fijn.
Op dag 3 sloten we onze hotspots af bij een tentje waar je allerlei vegetarische en veganistische gerechten kunt eten. Zeldzaam in Italië, en na alle pasta’s en pizza’s stiekem ook wel verfrissend en fijn.
Daarna vertrok de rest van het team, om met Rebecca van mytravelboektje.nl de hotspots van Milaan te gaan behandelen.
Daarna vertrok de rest van het team, om met Rebecca van mytravelboektje.nl de hotspots van Milaan te gaan behandelen.
Thanks Peroni en FDOS voor deze fantastische mogelijkheid! Houd dus vooral deze site in de gaten, want het eerste filmpje komt al heel snel online te staan... (Spannend!)
En daarmee sloot ik de dagen in Verona af, en ging ik door naar Frankrijk met mijn schoonfamilie. Thanks Peroni en FDOS voor deze fantastische mogelijkheid!

Houd dus vooral deze site in de gaten, want het eerste filmpje komt al heel snel online te staan… (Spannend!). Iedere maand komt er een online te staan, totdat de 10 compleet zijn.

Ben je zelf wel eens in Verona geweest, of maak ik je op deze manier misschien nieuwsgierig? Let me know, dat vind ik leuk!

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.