ECO & GREEN, MODE & BEAUTY

Beauty tip: Natuurlijke olie als scheergel?

Probeer jij verzorgingsproducten en cosmetica met chemicaliën te mijden en/of heb je een gevoelige en kwetsbare schaamstreek? Wellicht heb je dan nog geen goed alternatief gevonden voor de scheergel die in je badkamer staat. Tot op heden bestond er gewoonweg geen bio-variant. Amanprana vult het gat op de markt met Razoli, 100 % biologische scheerolie voor mannen of vrouwen.

Nooit gedacht dat scheerolie (jawel: olie) zou kunnen werken als scheercrème, maar vandaag laat ik zien dat dat wél het geval is.

Razoli - Moderne Hippies - 3

Ik heb Razoli de afgelopen tijd geprobeerd en ben heel enthousiast. Zodra ik wat olie op m’n handen doe, heb ik het gevoel alsof ik in een spa sta. Die geur! Vervolgens ga ik aan het werk en laat het geen enkele irritatie achter. Sterker nog: m’n huid is heel glad en een klein beetje vet. En ja: olie mengt niet met water, dus het blijft juist goed op m’n huid liggen en spoelt niet weg.
Extra fijn voor mijn droge huid is dat mijn huid na het douchen heel glad aanvoelt door de olie. En dat houdt zelfs nog een paar dagen aan. Fijn!

Razoli bevat olijfolie, zoete amandelolie, kokosolie, rode palmolie en plantenextracten. That’s it. Verder niets. 100 % natuurlijk dus. En ook nog eens 100 % biologisch. Hooray!

Razoli - Moderne Hippies - 2

Er is trouwens ook een variant voor mannen. Deze ruikt iets zwaarder dan de fruitige Razoli scheerolie voor vrouwen. Je koopt de scheerolie voor 34,95-. Meer info? Vind je hier.

Ben jij benieuwd naar Razoli?

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram en YouTube.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter.

review