DAGBOEK, EVENTS

Bedankwoordje // Moderne Hippies Markt // 23.02.2014

moderne hippies markt

Pff, daar lig ik dan… Half twaalf, zondagavond. Met een warm kleedje en een kopje thee. M’n ogen eigenlijk al half dicht. Maar ik ben zo enorm aan het nagenieten, dat ik graag vast deze blogpost klaarzet voor de maandagochtend. Deze maandagochtend dat jullie dit dus lezen, lig ik waarschijnlijk nog te slapen. Knock-out. En heel erg bij te komen van de markt. Ik ben smashed, kaput, klaaaar. Maar WAUW, wat een event was het weer vandaag! M’n hoofd zit bomvol door de hoeveelheid gesprekken die ik heb gehad met bezoekers en deelnemers. Jullie zijn allemaal zo vreselijk lief! Ik heb werkelijk waar een fantastische dag gehad, door JULLIE!

Laat ik één ding voorop stellen: ik weet dat het héél erg druk was. Eerlijk is eerlijk, ik organiseer de markt nog steeds alleen en kan er niet helemaal bij dat er zo veel mensen op af komen. Wat een succes was het weer! Maar ik neem de ‘drukte’ zeker mee naar volgende events. Het gaat er immers ook om dat iedereen lekker kan hangen en relaxen! Dat heeft altijd centraal gestaan bij de evenementen van Moderne Hippies, en ik wil dan ook graag dichtbij deze kern blijven.

Ik wil jullie ALLEMAAL enorm bedanken! De lieve, gezellige bezoekers, waarvan ik van enkelen van jullie hoogstpersoonlijk heb mogen horen hoe ontzettend blij en enthousiast jullie worden van deze website en de evenementen die ik daarmee organiseer! Jullie willen niet weten hoeveel dat met mij doet. Daarnaast natuurlijk ook: de deelnemers, onwijs bedankt! Zonder jullie zou de markt niet zijn wat het is. Ook jullie gezelligheid en ontzettend lieve woorden, doen me ontzettend goed. En laat ik vooral niet de ‘vrijwilligers’ vergeten te bedanken. Mijn enorm lieve en behulpzame vriend Alinus, alle ontzettend lieve (sterke!) vrienden van mijn vriend: Dennis, Tomas, Peter en Robert, en mijn vader Hans en broer Luuk en nieuwe vriend én binnenkort blogger voor deze site: Crispijn. Zonder jullie mannen zou de op- én afbouw een stuk trager zijn gegaan! 😉 Als laatste wil ik natuurlijk ook graag Amsterdam Roest, en dan met name Fransje en Ewa, bedanken voor de fijne samenwerking.

Niet om iets af te doen tegenover andere markten, maar ik merk echt dat ‘liefde all around’ is op de Moderne Hippies Markt. Als ik de bezoekers en deelnemers in ieder geval mag geloven lopen er “alleen maar lieve mensen rond”. Dit is wat me meerdere malen is verteld vandaag. En dat is toch iets bewonderenswaardig?

Iedereen vindt het gezellig, en voor even zijn ze in een wereld waar ze het liefste altijd in willen zijn! Dit gevoel probeer ik ook altijd op de site te benadrukken, en ik ben heel blij dat dit d.m.v. de evenementen ook lukt. Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als ik! Mijn dank is GROOT!

Als het allemaal zo doorgaat en jullie mij en Moderne Hippies blijven supporten, deze blog willen blijven lezen en naar de evenementen willen blijven komen, is het dit jaar mogelijk dat Moderne Hippies officieel mijn “werk” gaat worden. Maar mijn “werk” is daarmee altijd mijn kindje, mijn grote liefde, mijn alles!

Houd de site in de gaten, natuurlijk altijd voor de ‘online beleving’, maar natuurlijk ook voor toekomstige events ♥
De foto’s van de markt komen volgende week online te staan.

BEDANKT! Jullie creëren mijn alles en zijn daarom ook mijn alles!

Liefs, Marte

Volg me ook op Instagram (@MH_Marte) en Twitter (@ModerneHippies)