EVENTS

Bedankwoordje // Moderne Hippies Markt

Jongens jongens, we zeiden het al op Facebook: BEDANKT voor het komen afgelopen zondag! Wat was het een succes! Ik wil ook heel graag alle deelnemers die hebben meegedaan op deze manier bedanken voor hun deelname! We kunnen er nog steeds niet over uit hoe groots het evenement is geworden.

Zoals jullie op mijn Instagram en Twitter hebben kunnen zien, begon ik de dag zeer vroeg. Ik stond om 07.30 u op het terrein om de mannen op te vangen die de marktkramen gingen opzetten.

IMG_2304

Vanaf 12.00 uur begon de markt! Alles vond plaats in de Roest Tuin van Amsterdam Roest.

IMG_2354

Bij de marktkraam van Moderne Hippies verkocht Rosalie verse sapjes en Jasmijn zelfgemaakte baksels. Ze waren beiden in een paar uur uitverkocht!

IMG_2355

Inger was er natuurlijk ook en verkocht haar ansichtkaartjes.

IMG_2356

Ik heb zelf helaas niet veel foto’s kunnen maken, omdat ik de markt organiseerde ;). Toen ik eindelijk even een pauze had (op de WC) zag ik dit dromerige tekstje. Ik was bang om fouten te maken en dit tekstje hielp me weer even alles te relativeren.

IMG_2357

Kijk eens hoe schattig! Jong & oud kwam af op de Moderne Hippies Markt :)!

IMG_2358

De vintage walhalla van Rumors deed het erg goed.

IMG_2359

Toen ik een momentje voor mezelf had, zag ik eigenlijk pas hoe druk het was. Later zag ik op Facebook dat er wel bijna 2000 mensen op ‘aanwezig’ hadden geklikt! Thanks allemaal, helemaal te gek!!

IMG_2360

Spontaan kwam het bandje Just Add Water langs om akoestisch voor ons te spelen. Super bedankt jongens!

IMG_2361

Zie hier: de rij voor de verse sapjes van Rosalie! Trots op je, dame!

IMG_2362

En toen was daar, opeens, vanaf een uur of 16.00 de zon! Onze dag kon niet op.

IMG_2363

Alle Moderne Hippies (ex. Imke) waren natuurlijk ook aanwezig zondag. We wilden nog een paar foto’s met z’n allen hebben, en deze schoot mijn moeder terwijl we het niet door hadden. Lief!

IMG_2364

In al onze dromen ben ik stiekem al wel aan het nadenken over een herfsteditie. Kom jij dan ook? Wat zou je anders willen zien? Wat vond je leuk en moet zeker weer? En waar zou deze moeten plaatsvinden? Reageer, dan neem ik dat zeker mee in de organisatie van de volgende editie! Nogmaals bedankt voor jullie komst!

Houd deze site en onze Facebook pagina voor alle foto’s van Rosalie Ruardy Photography, en ons net nieuw gemaakte Vimeo kanaal voorhet filmpje van Beeldig Online. Tot een volgende keer!!