DAGBOEK

Bloggerlist // Approved by I Love Fashion News

Bloggerlist Approved

Super leuk! Vanaf heden staat www.modernehippies.nl ook op de Bloggerlist van I Love Fashion News onder het kopje ‘fashion’. Zoek deze foto (dat ben ik!), dan vind je de link van Moderne Hippies. Ik voel me vereerd! Benieuwd naar wat wij allemaal over fashion schrijven?

Deze week schreef ik al over Afriek, waarbij Afrikaanse kleermakers met traditionele Afrikaanse stoffen Nederlandse ontwerpen maken. Lees hier de duurzame, ecologisch verantwoorde of biologische merken van Zalando. En neem ook eens een kijkje bij mijn eigen rubriek Marte’s Favorites, waarbij ik mijn favoriete (hippie) merken omschrijf, zoals MOOST Wanted, Kiboots en KekkeCamerariem.nl! Deze rubriek zal ik binnenkort weer oppakken, als ik iets minder druk ben.