KUNST & CULTUUR

Voor in Huis // Bloomon

Voor in huis Bloomon 1

Wat is er nou méér Moderne Hippies-proof dan bloemen? Ik ben er gek op. Van kinds af aan hielp ik mijn vader in de tuin en van hem heb ik mijn voorliefde voor wilde bloemenpracht. Voor mij geen nette borders met lullige begonia’s; wild moet het zijn! Ongetemde, kleurige tuinen – I love it. Helaas woon ik in Amsterdam, waar het hebben van een tuin zo ongeveer de equivalent is van de heilige graal. Elk jaar probeer ik op mijn twee piepkleine balkonnetjes naar vermogen wat kruiden en groenten te kweken, maar daar houdt het wel zo’n beetje op. Om dat gemis te compenseren, haal ik af en toe een bos bloemen in huis. Instant vrolijk word ik daarvan. En laat ik nu net een geweldig alternatief op dat gebied hebben ontdekt: Bloomon!

Voor in huis Bloomon 2

Bloomon is eigenlijk een bestelservice voor bloemen. Op hun website neem je een flexibel bloemenabonnement; je kan de gewenste grootte van je boeket aangeven en hoe vaak je de bloemen wil ontvangen (van één keer per week tot één keer per maand). Vervolgens wordt je boeket gratis aan huis bezorgd – in de avonduren, dus ideaal als je lange dagen werkt (of als je, zoals ik, even niet zo mobiel bent ;)). Hoe je boeket eruit ziet, is elke keer weer een verrassing. Hoe leuk is dat?

Voor in huis Bloomon 3

Ik mocht de service van Bloomon een keertje uitproberen en ik verklap het maar vast: ik ben enthousiast! Het bestellen was easy, ik werd ruim van tevoren bericht over wanneer mijn boeket zou worden bezorgd (op het uur af, dus niet dat je dan een hele avond zit te wachten) en de bloemen kwamen precies op tijd. En mooi dat ze zijn! Mijn hele huis en ook mijn mood fleurt ervan op. Het allerleukst vind ik nog wel dat je elke keer verrast wordt – ik ben nu al benieuwd hoe mijn bloemen er de volgende keer it gaan zien….. I’m hooked!

Check alle artikelen Voor in Huis.

Q: Zou jij bloemen bestellen bij Bloomon?

Liefs, Liselore

Bron foto’s: Facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.