Voor in Huis // Bloomon

Voor in huis Bloomon 1

Wat is er nou méér Moderne Hippies-proof dan bloemen? Ik ben er gek op. Van kinds af aan hielp ik mijn vader in de tuin en van hem heb ik mijn voorliefde voor wilde bloemenpracht. Voor mij geen nette borders met lullige begonia’s; wild moet het zijn! Ongetemde, kleurige tuinen – I love it. Helaas woon ik in Amsterdam, waar het hebben van een tuin zo ongeveer de equivalent is van de heilige graal. Elk jaar probeer ik op mijn twee piepkleine balkonnetjes naar vermogen wat kruiden en groenten te kweken, maar daar houdt het wel zo’n beetje op. Om dat gemis te compenseren, haal ik af en toe een bos bloemen in huis. Instant vrolijk word ik daarvan. En laat ik nu net een geweldig alternatief op dat gebied hebben ontdekt: Bloomon!

Voor in huis Bloomon 2

Bloomon is eigenlijk een bestelservice voor bloemen. Op hun website neem je een flexibel bloemenabonnement; je kan de gewenste grootte van je boeket aangeven en hoe vaak je de bloemen wil ontvangen (van één keer per week tot één keer per maand). Vervolgens wordt je boeket gratis aan huis bezorgd – in de avonduren, dus ideaal als je lange dagen werkt (of als je, zoals ik, even niet zo mobiel bent ;)). Hoe je boeket eruit ziet, is elke keer weer een verrassing. Hoe leuk is dat?

Voor in huis Bloomon 3

Ik mocht de service van Bloomon een keertje uitproberen en ik verklap het maar vast: ik ben enthousiast! Het bestellen was easy, ik werd ruim van tevoren bericht over wanneer mijn boeket zou worden bezorgd (op het uur af, dus niet dat je dan een hele avond zit te wachten) en de bloemen kwamen precies op tijd. En mooi dat ze zijn! Mijn hele huis en ook mijn mood fleurt ervan op. Het allerleukst vind ik nog wel dat je elke keer verrast wordt – ik ben nu al benieuwd hoe mijn bloemen er de volgende keer it gaan zien….. I’m hooked!

Check alle artikelen Voor in Huis.

Q: Zou jij bloemen bestellen bij Bloomon?

Liefs, Liselore

Bron foto’s: Facebook

14 reacties

Nikki -BolletjesKleed -

Wat mooi!! En wat een prachtige foto’s:)

Gr, Nikki
http://www.BolletjesKleed.nl

Hanneke -

Wat mooi! Zo mooi maakt mijn eigen vaste bloemist over het algemeen de boeketten niet. Ik ben fan!
Ik heb mezelf voorgenomen om eerst mijn huis volledig lenteklaar te maken (lees: opruimen en schoonmaken) en dan gun ik mijn frisse huis (en mijzelf) zo’n bloomon-abonnement (1 x per maand, want best prijzig).
Leuke tip Liselore!

Liselore -

Dank je, Hanneke! Veel plezier met de bloemenpracht straks in je fijne frisse huis 😀

Saskia -

Wauw!! wat een mooie bloemen. Ik word echt blij al van alleen de foto’s. Leuk dat het allemaal verschillende zijn en niet zo standaard boeket achtig 😉
Zo’n abonnement is voor mij voor nu nog iets te prijzig, maar ik ga het onthouden!

Liselore -

Ja, leuk he dat het niet zo’n standaardboeket is! Daar houd ik ook helemaal niet van namelijk.

Hilde -

Ow, prachtige bloemen! Ik hou ook erg van boeketten die niet symmetrisch zijn, met heel veel verschillende soorten bloemen.

Liselore -

Ja, mooi he? Als jij er binnenkort bent, zijn ze helaas al uitgebloeid, maar misschien bestel ik er nog wel een 😀

Chanou -

Super leuk! Ik word ook heel blij van wilde bloemen 😉 Een vriendin van mij is ook heel enthousiast over Bloomon. Welk formaat boeket heb jij Liselore? Ik denk dat ik voor medium ga.

Liselore -

Hai Chanou, wat leuk! DOEN! Volgens mij heb ik ook een medium :)

Anouk -

Oh dit klinkt heel goed! Ben ook dol op bloemen in huis, zo vrolijk.

Liselore -

Ah, fijn dat het je inspireert! Ik word ook echt helemaal blij als ik die prachtige bloemen op tafel zie staan :)

Marte -

Super leuke tip Liselore!

Liselore -

Thanks! Mijn boeket is ook echt PRACHTIG.

Reageer ook