KUNST & CULTUUR

Boekentip: Amsterdam Characters

Fotografe Anne Brugts struint de straten van Amsterdam af, op zoek naar nieuwe bijzondere types. Dat bundelt ze samen op haar blog www.amsterdamcharacters.com. De mooiste foto’s en meest unieke, excentrieke types zijn nu gebundeld in het boek Amsterdam Characters. Het geheel geeft een prachtig en inspirerend beeld van de bijzondere mensen die de straten van Amsterdam bevolken. Zoveel diversiteit, zoveel vrijheid! De verhalen van deze ontmoetingen brengen de kleurrijke mensen in dit boek tot leven.

Boekentip Amsterdam Characters3

Er staan veel inspirerende mensen in – sommige bekend, sommige minder bekend. Toegegeven: als Amsterdam-inwoner had ik veel ‘o ja’-momenten. Het boek is vooral een inspiratiebron en mooie bundel om onze fantastische diversiteit te vieren, maar bovenal: om lekker jezelf te durven zijn.

En kijk nou, fotografe Anne Brugts is op de Moderne Hippies markten geweest en heeft daar ook een echte Amsterdam Character gespot:

Boekentip Amsterdam Characters1

Een mooi boek om cadeau te doen. Aan mede-Amsterdammers of iemand die op bezoek komt.

Kopen? Dat kan voor 25,- o.a. bij bol.com.

Ben jij al benieuwd?

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat we een paar cent krijgen als jij een aankoop doet. Lees de disclaimer voor meer info.