Bundel je liefde (voor je zus) in een boekje

Heb jij een (zus)je en wil je graag iets liefs geven? Bestsellerauteur Elma van Vliet heeft een nieuw (heeeel lief) boekje: Voor mijn Zus(je), een boekje voor ons – een stijlvol vormgegeven DIY-bundeltje vol opdrachten, grappige multiple choice-vragen en ruimte voor foto’s en aandenkens.

Ideaal om haar cadeau te doen op zaterdag 30 september, want dan is het Nationale Broer en Zus Dag!

Ik zou niet weten wat ik zonder mijn zus zou moeten. Sinds jongs af aan support ze al mijn keuzes al, staat ze voor me klaar en geeft ze me haar oneindige support. Ze is bovendien de liefste, dus zo’n attent cadeautje verdient ze echt.

Nationale Broer en Zus Dag is hét moment om onze zussen of zusjes in het zonnetje te zetten en te bedanken voor al deze dingen. Voor mijn Zus(je), een boekje over ons is een vrolijk bundeltje vol persoonlijke herinneringen. Een boekje om heerlijk samen doorheen te bladeren, terug te denken aan vroeger en te dromen over later. Eenvoudig om te maken en geweldig om te krijgen.

Je kent je zus(je) van kinds af aan en dat levert een grote verzameling prachtherinneringen op. Zo laat je haar op een persoonlijke en vrolijke manier weten dat ze de állerleukste zus ter wereld is. (En ik heb toevallig echt de áller- állerleukste! Jij ook zeker?)

“Of je nu vlak bij elkaar woont of elkaar juist bijna nooit ziet, een zussenband is en blijft iets heel bijzonders. Je kent elkaar door en door, en deelt niet alleen je familiegeschiedenis en je genen, maar ook je leven tot nu toe. Voor mijn Zus(je), een boekje over ons is bedoeld om al die mooie herinneringen vast te leggen en je zus te laten weten hoeveel ze voor je betekent. Even niet bezig zijn met de dagelijkse dingen, maar stilstaan bij wat jullie relatie zo bijzonder maakt. De gekke dingen die jullie deden, de slappe lach, de eindeloze zomers – herinneringen die je niet vaak genoeg kunt ophalen!” – Elma van Vliet

Het cadeauboek Voor mijn Zus(je), een boekje over ons is nu verkrijgbaar bij de boekhandel en online voor de consumentenadviesprijs van €12,50. Voor mijn Zus(je) is onderdeel van een reeks boekjes om herinneringen van vroeger op te halen. Nieuw is ook het boekje Voor Papa en eerder dit jaar verscheen Voor Mama.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Elma van Vliet. Net als alle artikelen die we maken, staat onze boodschap, interesse en enthousiasme in het verhaal centraal. Deze samenwerking maakt het mogelijk om nog veel meer moois te maken voor de community. Heb je vragen over hoe we samenwerken met merken of heb je interesse in een samenwerking? Stuur ons dan gerust een mailtje.

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.