REIZEN

De 5 Favo Hotspots van: Greg // Reisjunk

Voor alle reislustige dames (en heren)! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag een mannelijke blogger (hey, eindelijk!): Greg van de blog www.reisjunk.nl!

Over Greg

Greg droomt van een eigen guesthouse aan zee en is oprichter van www.reisjunk.nl. Hij is avonturier, ondernemer en professioneel hangmathanger. Hij is tot over zijn oren verliefd op Azië en daardoor nooit lang in Nederland te vinden… Benieuwd naar zijn hotspots? Lees verder!

Tip: volg Greg natuurlijk via www.reisjunk.nl!

Greg’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg1

Deze foto is gemaakt in Bagan tijdens mijn meest recente reis naar het bijzondere Myanmar en staat voor mij voor de vele unieke dingen die ik al heb mogen zien. Zittend op deze tempel staat de wereld even helemaal stil terwijl de zon langzaam ondergaat en het uitzicht elke minuut nog een stukje mooier wordt.”

Top 5

Pai, Thailand
Greg was hier in: 2012

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg6

Pai, het eerste echte hippiedorpje dat ik tegenkwam in Thailand en waar ik zo graag nog eens wakker wilde worden. Tussen de bergen en groene rijstvelden lopen wat paden waar je heerlijk kunt fietsen. Tussendoor heb je winkeltjes die elk unieke spullen verkopen, hippe koffietentjes en hier en daar een reggaebar. Om er te komen kun je het beste een brommer huren, want het busje zorgt gegarandeerd voor wagenziekte.”

Wadi Rum woestijn, Jordanië
Greg was hier in: 2014

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg4

Hier voel je je een echte ontdekkingsreiziger. Oranje heuvels van fijn zand en honderden mooie plekken om helemaal tot rust te komen. Je overnacht in een Bedoeïnenkamp in kleine tentjes maar je kunt het beste je matras uit je tent slepen en buiten leggen. In de nacht komen de sterren tevoorschijn en schijnt de maan over de vele rotsformaties, wat een magisch gezicht is.”

Koh Rong, Cambodja
Greg was hier in: 2012

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg5

Dit eiland is ondertussen een van de bekende hotspots van Cambodja maar nog steeds een waar hippieparadijs! Het is zo groot als Hong Kong en er is nog niet veel meer dan wat vissersdorpjes en een boel leuke tentjes. Geen wegen, geen pinautomaat en al helemaal geen groepsreizen met gezinnen of ouderen Je hebt je eigen bungalow aan het strand voor nog geen 10 euro. Zorg wel dat je snel gaat, want de eerste wegen worden al aangelegd en binnen een aantal jaar zal hier een vliegveld komen.”

Arugam Bay, Sri Lanka
Greg was hier in: 2013

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg8

De surfhotspot in Sri Lanka! Alles is hier super laid back en je blijft altijd langer dan je van te voren had kunnen bedenken. Surf in de ochtend, geniet van de lekkerste smoothies in de middag en chill in de avond bij het kampvuur op het strand. Just GO!”

De Kaaij, Nijmegen
Greg is hier: elke zomer

5 Favo Hotspots Reisjunk Greg 9

In de zomer is er altijd een aantal weken ‘zomerstraat’ onder de Waalbrug in Nijmegen. Hier zijn elke dag workshops te doen, spelen verschillende bandjes en ontmoet je altijd een boel leuke mensen. Hier en daar staan kleine kraampjes, banken aan water en voor kunst hoef je ook nooit ver te zoeken. Je voelt je even helemaal op reis wanneer je hier een dagje lekker gaat rondhangen.”

Lees ook: 10 x Hippie Hotspots in Nijmegen (waaronder de Kaaij!)

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op de reispagina voor nog meer inspiratie. Mijn 5 favo hotspots vind je trouwens hier.

Q: Wat vind je van de hotspots van Greg? I like, very much!!

 

// Je kunt Moderne Hippies volgen op op 10 x Hippie Hotspots in Nijmegen Twitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.