REIZEN

De 5 Favo Hotspots van: Justine // EAT SLEEP DRESS

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag: Justine van de blog eatsleepdress.com!

Over Justine

Justine is het creatieve brein achter eatsleepdress.com. Haar blog draait om street x food en is ontstaan uit een passie voor fotografie, interesse voor mensen en eten. Op haar blog kan je je laten inspireren door de mooie mensen die Justine wereldwijd tegenkomt en hun favoriete gerechten. Uniek en leuk concept!

Tip: volg Justine ook op Instagram of Twitter en natuurlijk via eatsleepdress.com!

Justine’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

Justine Biesot 5 Favo Hotspots6

Bij Tangkuban Perahu, een actieve vulkaan vlakbij Bandung (Indonesië)”

Top 5:

New York in Verenigde Staten
Justine was hier in: 2014

Justine Biesot 5 Favo Hotspots2

Deze trip stond al heel lang op mijn bucketlist! Alleen al door de straten lopen vond ik heerlijk. Daarnaast heb ik heel wat gegeten! Dit was bij de Smorgasburg Food Market in Brooklyn. En natuurlijk ook een aantal museums bezocht zoals het American Museum of Natural History.”

Bandung in Indonesië
Justine was hier in: 2014

Justine Biesot 5 Favo Hotspots1

Voor mij is Indonesië mijn tweede thuis. Mijn oma, ooms, tantes en neefjes en nichten wonen er. In de avond ga ik vaak langs de straat eten, daar kun je gewoon het beste eten krijgen. Deze twee mannen bakken martabak als twee helden!”

Barcelona in Spanje
Justine was hier in: 2013

Justine Biesot 5 Favo Hotspots3

Samen met mijn broertje door Barcelona wezen struinen. Het is echt één van mijn favoriete steden. Een vriendin van mij is daar nu stage aan het lopen en ga haar binnenkort opzoeken. Wanneer is een verrassing voor haar ;).”

Yogjakarta in Indonesië
Justine was hier in: 2014

Justine Biesot 5 Favo Hotspots4

Borobudur, de bekende tempel van Yogja. Echt prachtig om te zien!”

Parijs in Frankrijk
Justine was hier in: 2014

Justine Biesot 5 Favo Hotspots5

Mijn eerste vakantie met mijn vriend Frank. Onze favoriete wijk is Le Marais. Super leuke eettentjes en winkeltjes”

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op onze reispagina voor nog meer inspiratie.

Q: Heb jij weer een nieuwe bestemming op je bucketlist staan?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.