REIZEN

De 5 favo hotspots van: Milou // OURGROUND

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag: Milou van de stoere Amsterdamse blog OURGROUND.nl!

Over Milou

Meet Milou. Deze Opperbaas van OURGROUND weet als geen ander het hippie bestaan te combineren met het hectische Westerse leven. Ze doet de opleiding tot yogadocente, draait hitjes in Amsterdamse clubs en schrijft over haar leven in de stad op OURGROUND.nl. Ze is altijd op zoek naar de perfecte balans tussen party en pratyahara. Check hier haar top vijf hotspots.

Tip: volg Milou ook op Instagram of Twitter en natuurlijk via OURGROUND.NL.

Milou’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

5 favo hotspots Milou OURGROUND Lievelings

Surfen is voor mij een soort van meditatie in beweging. In de zee voel ik me op mijn best en op mijn plank word ik weer humble. Wachten op die perfecte golf en dan duimen dat alle elementen samenkomen zodat je de ride van je leven hebt. Deze foto is gemaakt toen ik op Surf en Yoga kamp was in Bali bij Escape Heaven. Een van de beste retreats waar ik ben geweest met super leuk gezelschap (ik was op een speciale vrouwenweek hier), heerlijk eten (ook veganistisch) en de beste yoga- en surflessen.”

Bekijk deze link voor meer informatie.

Milou’s Top 5:

Changgu in Bali, Indonesië
Milou was hier in: 2014

5 favo hotspots Milou OURGROUND1

Bali vind ik een heerlijk spirituele plek. De meeste mensen kennen Ubud als de plek voor yoga, maar Changgu heeft yoga en nog veel meer! Changgu ligt aan de zee, dus je kunt er surfen. Het is een stuk minder toeristisch en ook hier kan je dus heerlijke yogalessen volgen. Een plek om te blenden met de lokale bevolking, helemaal tot jezelf te komen en even enkel te doen waar jij zin in hebt.”

De Nieuwe Yogaschool, Amsterdam, Nederland
Milou komt hier: non-stop!

5 favo hotspots Milou OURGROUND2

Een plek die veel dichter bij huis is, maar daardoor niet verder van mijn hart. De Nieuwe Yogaschool is meer dan een plek waar je yoga kunt beoefenen. Ze hebben een grote woonkamer met inspiratievolle boeken en een keuken waar vanuit ze allerlei lekkers serveren. Ook voldoende te eten voor veganisten!

Bintang, Indonesië
Milou was hier in: 2012

5 favo hotspots Milou OURGROUND3

Ik heb een tijd in Singapore gewoond, waar alles lijkt te draaien om geld en bezit. Bintang was mijn toevluchtsoord. De plek die gemakkelijk te bereiken was per boot in ongeveer een uur. Een plek waar ik weer even back to basic ging om erachter te komen dat we zo weinig nodig hebben in het leven. Een heerlijk eiland waar alles nog redelijk primitief is.”

Ibiza-stad, Spanje
Milou was hier in: 2007, 2008, 2010

5 favo hotspots Milou OURGROUND4

Ik houd van feest, yoga en lekker eten. Drie dingen die eigenlijk samen te vatten zijn in een woord: Ibiza! Dit eiland staat vooral bekend om zijn partycultuur, maar heeft nog zoveel meer te bieden. De prachtige stranden, de lokale markten en het oude stadscentrum zijn echte pareltjes. Terwijl ik erover schrijf bedenk ik me dat ik nodig terug wil!”

Yosemite, USA
Milou was hier in: 2006

5 favo hotspots Milou OURGROUND5

Wanneer je op Google Afbeeldingen ‘natuur’ intypt, kom je zeer waarschijnlijk foto’s van Yosemite tegen. Wauw, wat is het daar mooi! Natuur in zijn meest ongerepte vorm! Ik was hier met mijn familie en we hebben een aantal prachtige wandeltochten gemaakt. Hiken tot je erbij neervalt tussen de eeuwenoude bomen. Perfect.

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op onze reispagina voor nog meer inspiratie.

Q: Heb jij weer een nieuwe bestemming op je bucketlist staan?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.