REIZEN

De 5 Favo Hotspots van: Roëll // We Are Travellers

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende moderne hippie, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: zij of hij is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag een reislustige blogger: Roëll van We Are Travellers.

Over Roëll

Al ver voordat Roëll begon met bloggen werd ze verliefd op reizen, waarbij ze zich vooral op een roze wolk bevond tijdens haar eerste backpackavontuur naar Brazilië. Inmiddels heeft ze een wereldreis gemaakt en heel wat andere backpackavonturen of citytrips op haar reislijstje staan en daar schrijf ze maar wat graag over op www.wearetravellers.nl. Naast bloggen werkt ze als online marketeer en woont ze in Amsterdam waar ze ook Communicatiewetenschap heeft gestudeerd aan de UvA.

Tip! Volg Roëll ook op Instagram, Twitter en Facebook.

Roëlls lievelingsfoto van zichzelf op reis

5 favo hotspots Roell-1

Eigenlijk is deze foto nog niet zo lang geleden genomen, maar wat voelde ik me goed daar in Jordanië op een van de omliggende rotsen rondom Petra. Zo’n waanzinnig uitzicht doet je terugdenken aan alle andere mooie plekken die je al hebt mogen bewonderen en soms prijs ik mezelf echt gelukkig dat ik al zoveel heb mogen zien.”

Top 5:

Lencois Maranhenses in Brazilië
Roëll was hier in: 2011

5 favo hotspots Roell-2

Een natuurgebied in het noorden van Brazilië, dat is Lencois Maranhenses. Een plek onvergelijkbaar met andere en ik kan nog steeds niet begrijpen dat niet meer mensen van het bestaan af weten. Lencois Maranhenses bestaat uit een duingebied waartussen allerlei waterpoelen zijn ontstaan door regenval. In die poelen kun je geweldig zwemmen, maar vooral dit gebied heeft gewoon iets magisch.”

Oregon in Amerika
Roëll was hier in: 2015

5 favo hotspots Roell-5

Tijdens mijn wereldreis werd ik al verliefd op de bijzondere nationale parken in West-Amerika, maar in Oregon werd ik verbaasd door de local foods die Amerika te bieden heeft en het bourgondische leven dat veel Amerikanen in deze staat leven. Zo anders dan steden als San Francisco of Los Angeles, de hipstercultuur met name in Portland was verademend.”

Inle Meer in Myanmar
Roëll was hier in: 2014

5 favo hotspots Roell-6

Myanmar. Wat ben je mooi. Wat zijn de mensen lief. Wat maak je een indruk. Fietsend langs tempels in Bagan, varend op het Inle Meer of pratend met een local. Op zoveel verschillende manieren heeft dit land indruk op mij gemaakt. Waarom dan deze foto? Omdat het gewoon een perfecte dag was waarbij cultuur, lieve mensen, lekker eten en heerlijk weer allemaal bij elkaar kwamen.”

Mui Ne in Vietnam
Roëll was hier in: 2012

5 favo hotspots Roell-4

Mui Ne bezochten vriendlief en ik tijdens onze wereldreis in 2012, deze foto maakte hij bij de fairy stream. Ook al is het alweer een paar jaar terug, ik kan nog steeds blij worden als ik deze foto zie. We hadden toen nog een maandje reizen te gaan en zo’n waanzinnige tijd beleefd. Gek hoe zo’n foto je even terug kan nemen in de tijd.”

Kopenhagen in Denemarken
Roëll was hier in: 2014

5 favo hotspots Roell-3

Zoveel als ik van verre reizen en backpacken hou, zo erg hou ik ook van het maken van stedentrips. In 2014 ging een van die tripjes naar Kopenhagen en wat een fijne stad is dat. Vooral door winkels gevuld met Deens design, wijkjes als Christiania en hotspots als Grod maakt het dat ik er wel zou willen wonen.”

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op de reispagina voor nog meer inspiratie. Mijn 5 favo hotspots vind je trouwens hier.

Q: Welke hotspot zou jij ook wel eens willen zien in jouw leven?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.