REIZEN

De 5 Favo Hotspots van: Sandra // Travelgirls

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag een inspirerende reisblogger: Sandra van de blog travelgirls.nl!

Over Sandra

Sandra (28) combineert reizen, fotograferen en schrijven tot één geheel en deelt haar passie met de wereld via haar reisblog travelgirls.nl. Ze is een reiziger in hart en nieren met een flinke portie eigenwijsheid die haar nog wel eens in benarde situaties brengt… Ze trekt het liefst met een offroad auto de wereld over!

Tip: volg Sandra op Twitter, Instagram en natuurlijk travelgirls.nl!

Sandra’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

5 Favo Hotspots Sandra-1

Deze foto is gemaakt tijdens mijn eerste echte offroadavontuur. Natuurlijk had ik eerder in een Jeep gereden, maar nu helemaal in mijn eentje op pad, zonder gids en in de brandende zon in Death Valley.. Dat smaakte naar meer en sindsdien ga ik elke reis offroad rijden en ik vind het geweldig!”

Sandra’s Top 5:

1. The Racetrack Playa in Death Valley, Verenigde Staten
Sandra was hier in: 2012

5 Favo Hotspots Sandra-4

Death Valley wordt vaak – ten onrechte – overgeslagen door mensen die langs de westkust van de Verenigde Staten reizen. The Racetrack Playa is alleen bereikbaar via onverharde wegen, maar is zo onwijs gaaf om te zien! Geen mens te bekennen, alleen maar vlakte met hoge bergen om je heen én natuurlijk de mysterieuze stenen…”

2. Barranco de Masca op Tenerife, Canarische Eilanden
Sandra was hier in: 2013

5 Favo Hotspots Sandra-3

Eenmaal op Tenerife geland ben ik zoveel mogelijk weggebleven uit de toeristische gebieden langs de zuidkust en heb ik een onwijs mooie afdaling gemaakt vanuit het piratendorp Masca naar de baai. Een redelijk pittige wandeling en alleen aan te raden met gids. Ik was verbaasd over hoe groen Tenerife eigenlijk is. Heel tof!”

3.  Blue Lagoon in Malta
Sandra was hier in: 2007

5 Favo Hotspots Sandra-5

In het noorden, tussen het Maltese eiland Comino en het hoofdeiland Malta, ligt de Blue Lagoon. De Blue Lagoon is echt een must see! Boek geen overvolle (cruise)boot naar de Blue Lagoon, maar ga zelf op onderzoek uit met een boot of pak de bus naar dit Europese paradijs!”

4. El Teide op Tenerife, Canarische Eilanden
Sandra was hier in: 2013

5 Favo Hotspots Sandra-6

De vulkaan El Teide kun je tot helemaal bovenaan beklimmen! Veel mensen komen niet verder dan het einde van de kabelbaan, maar juist het laatste stuk is zo mooi om te doen. Je bent tenslotte op de hoogste berg van Spanje! Je moet wel een permit hebben, maar die is makkelijk aan te vragen via het internet.”

5. Fort De Soto Park in Florida, Verenigde Staten
Sandra was hier in: 2010

5 Favo Hotspots Sandra-2

Het Fort De Soto Park is echt een waar paradijs voor wie houdt van witte stranden, helder water én een relaxed park waar je heerlijk kunt barbecueën. Het leent zich ook uitstekend om een enorm feest te geven, dus mocht je nog ergens geld over hebben dan is dit de ideale plek. Neem je hangmat mee, hang het tussen twee bomen en Geniet. Met een hoofdletter G.”

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op de reispagina voor nog meer inspiratie. Mijn 5 favo hotspots vind je trouwens hier.

Heb jij nog een leuke hotspot die “hippieproof” is? Deel ‘m dan natuurlijk vooral! Ik ben vet benieuwd en zo kunnen we altijd nóg meer inspiratie opdoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.