De 5 favo hotspots van: Sesanne // The Lion Kitchen

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag: Sesanne van de comfort foodblog thelionkitchen.com!

Over Sesanne

Sesanne is het culinaire brein achter de succesvolle foodblog The Lion Kitchen. Op haar blog laat ze je meegenieten van haar lekkerste recepten, lievelingswinkels en favoriete restaurants. Spijt van haar carrièreswitch van advocaat naar fulltime blogger heeft ze absoluut niet. Ze ging haar passie achterna en heeft haar hart gevolgd en daarom vind ik haar ook wel een beetje een moderne hippie. Lees hier wat de 5 favo “hippie” hotspots van deze foodie zijn.

Tip: volg Sesanne ook op Instagram of Twitter en natuurlijk via thelionkitchen.com!

Sesanne’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

Sesanne 5 Favo Hotspots1

Ultiem geluk!”

Nusa Lembongan – Bali
Sesanne was hier in: 2014

Sesanne 5 Favo Hotspots5

Het ultieme eiland om te relaxen en tot rust te komen. Prachtige stranden zonder al teveel toerisme. Een aanrader is de Sunrise Hut’s wat hogerop gelegen, zodat je een super uitzicht hebt over de rest van het eiland.”

Bruinisse in Zeeland
Sesanne was hier in: 2014

Sesanne 5 Favo Hotspots4

Brasserie Vluchthaven is maar een paar maanden per jaar open. Het merendeel van het eten komt rechtstreeks uit de Oosterschelde. Vluchthaven wordt geroemd om haar kreeft en daar is niks aan gelogen. De perfecte plek om mijn 30e verjaardag gevierd te hebben.”

Kaapstad in Zuid-Afrika
Sesanne was hier in: 2012

Sesanne 5 Favo Hotspots7

De stad en het land waarvoor ik zonder nadenken mijn koffers pak, vertrek en alles in Nederland achter mij laat. Een must is om te eten bij Contantia Uitsig, een restaurant met een waanzinnig uitzicht gelegen net onder Kaapstad.”

Coral Estate in Curaçao
Sesanne was hier in: 2013

Sesanne 5 Favo Hotspots2

Curaçao heeft in mijn ogen zoveel meer te bieden dan alleen maar uitgaan. We verbleven in een huis in het noorden van Curaçao omringd door witte stranden en felblauwe zeeën. De absolute winstpakker was Karakter, heerlijk eten en de plek om een dagje gestrekt te gaan.”

Morgan & Mees in Amsterdam
Sesanne was hier in: 2015

Sesanne 5 Favo Hotspots3

The newest kid in town en nu al dikke favoriet. De sfeer, bediening en het eten: alles klopt. Hier ga je mij nog veel tegenkomen! Gelukkig hebben ze er ook hotelkamers, want het liefst ga ik er een weekje wonen.”

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op onze reispagina voor nog meer inspiratie.

Q: Heb jij weer een nieuwe bestemming op je bucketlist staan?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

1 reactie

Marlissa -

Zo ziet er allemaal niet verkeerd uit. Die foto van Curacao is prachtig! Aan Morgan & Mees wil ik wel een bezoekje brengen. Leuke post:)

Reageer ook