REIZEN

De 5 favo hotspots van: Suzanne // Puur Suzanne

Voor alle reislustige dames! 5 favoriete hotspots van een inspirerende blogger, ‘hippieproof’ en het belangrijkste: de blogger is er zelf geweest! En dan komt er ook nog eens een mooie foto en hun eigen verhaaltje bij. Vandaag: Suzanne van de “pure” foodblog puursuzanne.nl!

Over Suzanne

Suzanne houdt van koken en eten, maar dan het liefst zo gezond en puur mogelijk. Ze blogt daar met veel plezier over op puursuzanne.nl. Ze kookt het liefst zonder pakjes en zakjes en vermijdt zoveel mogelijk E-nummers, suiker en tarwe. Haar laatste grote reis was vier jaar geleden, maar inmiddels heeft ze haar vriend zover gekregen dat er plannen zijn om eind dit jaar door Azië gaan backpacken. Check hier haar top vijf “hippie” hotspots.

Tip: volg Suzanne ook op Instagram of Twitter en natuurlijk via puursuzanne.nl!

Suzanne’s lievelingsfoto van zichzelf op reis

5 Favo Hotspots Puur Suzanne2

Een backpack op mijn rug is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid.”

Es Vedra, Ibiza
Suzanne was hier in: 2014

5 Favo Hotspots Puur Suzanne3

In 2014 ging ik twee keer naar het hippie eiland Ibiza. Waauw, wat een fantastisch eiland! Ik vind dat Ibiza uit een lange lijst met hotspots bestaat, maar de meest bijzondere plek vind ik Es Vedra. Het uitzicht is er prachtig en de verhalen die de rondte gaan over Es Vedra vind ik erg bijzonder.

Broome, Australië
Suzanne was hier in: 2011

5 Favo Hotspots Puur Suzanne1

Ik heb 2 maanden rondgereisd in Australië met een busje. Ik ben op de meest prachtige plekken geweest maar het mooiste was toch echt de kust van Broome. De zee is daar zo helder blauw en als de zon ondergaat zie je vaak de meest mooie kleuren boven het water verschijnen.”

Sari Organic Ubud, Bali
Ik was hier in: 2011

5 Favo Hotspots Puur Suzanne4

Een prachtige plek verstopt tussen de rijstvelden in Ubud. Je maakt een wandeling van 20 minuten door de rijstvelden en daar opeens ligt Sari Organic. Als je binnenkomt moet je je schoenen uit doen en mag je op een kussentje plaats nemen aan een laag tafeltje. Ze serveren hier de heerlijkste smoothies met een rietje van bamboe.”

Flohmarkt Mauerpark Berlijn, Duitsland
Suzanne was hier in: 2014

5 Favo Hotspots Puur Suzanne6

Een hele fijne markt om de zondag op door te brengen. Er staan heel veel kraampjes met vintage kleding, lp’s, kunst en nog veel meer mooie spullen. Er zijn verschillende eetkraampjes; denk aan de bekende Berlijnse curryworsten, maar ook zijn er heerlijke turkse hapjes. Erg leuk vond ik dat er overal in het park muziek werd gemaakt.”

Elements Beach ’s-Gravenzande, Nederland
Ik was hier: iedere zomer

5 Favo Hotspots Puur Suzanne5

Ik ben opgegroeid in ’s-Gravenzande. Dit is heel dichtbij het strand waar ik in de zomers regelmatig te vinden was. Op het ruime strand van ’s-Gravenzande heb je een heerlijke strandtent genaamd Elements Beach. De strandtent ligt uit de drukte. Als je daar bent, heb je het gevoel alsof je op een Aziatische vakantieoord bent. De menukaart is biologisch en er zijn zelfs genoeg vegan opties.”

Droom verder door de 5 favo hotspots van andere inspirerende bloggers te bekijken of neem een kijkje op onze reispagina voor nog meer inspiratie.

Q: Heb jij weer een nieuwe bestemming op je bucketlist staan?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op op InstagramTwitter en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.