KUNST & CULTUUR

De Oude Speelkamer // Terug naar vroeger

 

 

 

 

 

Ik was laatst op zoek naar een cadeau voor een nieuw klein wondertje, waaruit bleek dat ik nog een complete leek was in het bedenken van een goed cadeau. Ik kwam tot de ontdekking dat er inmiddels te gekke moderne cadeaus te geven zijn, waarbij vooral ‘design’ in de babywereld niet onontdekt is gebleven. Desalniettemin is daar natuurlijk af en toe ook nog speelgoed wat je zelf nog kent. Het gaf me het gevoel dat ik de nieuwe generatie een klein stukje van mijn eigen jeugd kon geven – ook al was lang niet alles er te vinden.

Ik deed wat Google-werk en kwam tot de ontdekking dat daar natuurlijk allang op is ingespeeld door o.a. De Oude Speelkamer – een website waar je een grote verzameling aan leuke, vergeten kinderspulletjes vindt en kan kopen. Speelgoed, boeken, puzzels, spellen, kraammanden, poëzieplaatjes en knutselspullen.

Sommige producten zijn misschien zelfs leuker om aan je eigen vrienden te geven, dan aan de nieuwe generatie. Voor ons is het immers een gezellige trip down memory lane. Bekijk de website van De Oude Speelkamer hier.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.