Om te onthouden // De Utrechtse Fabriek

Liefhebbers van gezellige marktkraampjes in een heerlijk park, opgelet! In het Pinksterweekend, 27 en 28 mei a.s., vindt de zevende editie van “De Utrechtse Fabriek” plaats. Je kan dat weekend bij zo’n 55 webwinkels een kijkje achter de schermen nemen en zo hun producten voelen, ruiken, proeven en kopen. Op de markt worden er onder andere veel leuke kleren, accessoires en (opgeknapte tweedehands) interieurspullen verkocht.

Maar! Wat is nu de allerleukste reden om er heen te gaan? Juist, ik sta er ook! Ik mag dit jaar een kraampje delen met Astrid, van ‘Tas By As‘. Astrid maakt mooie armbanden, kussens en tassen en werkt hiervoor veel met leer in combinatie met allerlei gezellige en mooie oude stoffen.

 En daar kunnen mijn etagères, waarop je al je heerlijkheden in lagen kunt uitstallen, heel mooi bij staan. Daarnaast zal ik mijn eerste series ansichtkaarten presenteren en verkopen, en promoten dat ik trouw- en geboortekaartjes maak. Op de Tweede Pinksterdag (maandag 28 mei) hebben wij een kraampje en hopen we op een hoop bezoekers en leuke reacties. Gezellig als jullie ook komen! Achteraf zal ik er zeker verslag van doen en jullie meer van mijn werk laten zien.

De markt is in het Griftpark te Utrecht, waar je naast de kraampjes ook gewoon lekker zelf je picknickkleedje neer kan leggen.

De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op de website van de Utrechtse Fabriek.

 

1 reactie

Elisabeth -

Dit jaar is er weer een markt met Pinksteren!

Reageer ook