KUNST & CULTUUR

Detlev op zondag // For the love of music

Deltlev op zondag // Robert Rook

Een sfeervol kapel in de hofstad, muzikanten die echt voor de muziek leven, een nieuwsgierig publiek & cocktails. Dat zijn de ingrediënten voor het debuut van Detlev op zondag. Op 24 november kun je genieten van bijzondere muziek op een prachtige locatie gecombineerd met ‘intermezzo’s van snobistische gezelligheid’. Check het Facebook event hier.

Over de kleurrijke line up kan ik kort zijn: die is prachtig. Van slow-jazz tot piano solo’s en wereldmuziek. Een voorproefje:

Robert Rook & Rugile Daujotaite
Rigule Daujatoaite, zangeres, komt oorspronkelijk uit Lithouwen. Zij studeerde afgelopen Lente af aan het conservatorium in Den Haag. Robert is een briljant pianist uit Den Haag die zijn leven wijdt aan zijn piano spel. Abstract en ritmisch tot romantisch en waltzend:

Trigg & Gusset
Live set met geïmproviseerde melodien op het raakvlak van slow-jazz, elektronisch en klassieke muziek:

Ti-an-guis
Muziek van over de hele wereld met een eigen karakter. Een sublieme combinatie van prachtige instrumentele beheersing, zang en een uniek repertoire. Neem echt even de tijd om deze video te bekijken! Mooi om te zien wat Ti-an-guis betekent en wat zij over willen brengen:

Aurelio Project
Band van ambitievolle conservatorium studenten uit Amsterdam die hun eigen muziek componeren.


Organisatie
Detlev bestaat uit Bob Groos, Charles Beau- mont en Robbert Sint Jago. Charles (27) is een web-designer, student werktuigbouwkunde en tevens liefhebber van muziek en filosoof. Bob (27) is verzamelaar van muziek en werkt als business developer voor een grote organisatie. Robbert (29) is Naval Architect, muzikant en filantroop.

Samen willen wij doormiddel van evenementen en initiatieven het genot van de goede muziek naar de mensen brengen. Muzikanten die het leven voor de muziek laten horen aan een breder publiek. En dat op reeds onbekende plekken waar recht wordt gedaan aan de muziek en het genot ervan.

Er zijn maar 160 kaartjes (5 euro p.s.) beschikbaar, wees er dus snel bij. Het belooft een bijzondere middag te worden! Meer info en filmpjes over de artiesten vind je op: www.detlevopzondag.nl.