HOTSPOTS

Fijn Plekje // DOKA (A’dam)

Toen ik zondag bij de Moderne Hippies Markt was, sprak ik mensen die bij de pre-opening van DOKA waren geweest. Blijkbaar een absolute must see club voor ons allemaal! En goed nieuws: aanstaande zondag is de officiële opening.

doka

DOKA is een tijdelijke club in de kelder van het Volkskrantgebouw en zal acht maanden lang een ontwikkelingsruimte bieden voor nachtdieren, kunstzinnige en muzikale experimenten. Het blijkt een grote nachtelijke mysterie te zijn en het klonk in ieder geval erg cool! Het doet me denken aan Berlijnse taferelen – waar ik weer zo naar verlang.

doka1

DOKA is gevestigd in de kelder van het Volkskrantgebouw en vanaf 31 augustus elke donderdag t/m zondag open. Ik heb een uitnodiging ontvangen, en ga zeker m’n best doen erbij te zijn. Laat je me anders weten hoe het was? Als ik er ben geweest, komt er sowieso een vervolgpost. Let’s take back the night!

DOKA
Kelder Volkskrantgebouw
Wibautstraat 150, 1091 GR Amsterdam
Bekijk de site voor actuele openingstijden.