ETEN

Dopper // Drinken zonder slecht geweten

Bij de Moderne Hippies Markt kregen alle bloggers van ModerneHippies.nl een prachtige waterfles van Dopper, omdat ze ons als geschikte “messengers” zien van hun merk. Iets wat wij natuurlijk super leuk vinden! Kijk hieronder wat de persoonlijke keuze is geweest van iedere blogger van deze site.

Dopper Messengers Moderne Hippies4
Ik koos voor de Steel. Heerlijk groot & heel stoer (vind ik)!
Dopper Messengers Moderne Hippies2
Anouk ging voor de groene variant.
Dopper Messengers Moderne Hippies3
Inger koos voor “simply red”, de limited edition. Ze liet gelijk zien dat de waterfles meerdere functies heeft! Het witte gedeelte vormt omgekeerd namelijk een bekertje.
Dopper Messengers Moderne Hippies1
Imke koos ook voor de robuuste Dopper Steel.
Dopper Messengers Moderne Hippies5
Susan ging voor de witte variant.
Dopper Messengers Moderne Hippies6
Groene foodie Rosalie ging natuurlijk voor groen :).
Dopper Messengers Moderne Hippies7
Jasmijn koos de “natuurlijke” blauwe kleur.

Dopper is in het leven gebracht om drie doelen te bewerkstelligen: 1) Dopper roept plastic zwerfafval een halt toe (in Nederland alleen al worden per dag meer dan 500.000 plastic (water)flesjes weggegooid!); 2) Dopper stimuleert hiermee het gebruik van kraanwater; 3) Daarnaast gaat 10% van de netto-omzet naar drinkwaterprojecten van Simavi in Nepal. Lees alles over de doelen van Dopper op de site. Je kunt ook nog kiezen uit een roze en oranje variant. Als dat nog niet genoeg is, kun je je Dopper ook laten customizen. Keuze genoeg dus, om de waterfles naar jouw smaak te krijgen! Wist je trouwens dat er een Nederlander achter dit merk zit? Merijn Everaarts, is zijn naam. Cool, toch! Dopper kopen? Dat doe je hier.

Als je wilt weten waar je gratis water kunt tappen, heeft Dopper nu een speciale app ontwikkeld om hier snel achter te komen. En let op: niet alleen voor Nederland, maar te gebruiken over heel de wereld! Slim en handig. Thanks Dopper, wij gaan er met veel plezier mee drinken en jullie boodschap de wereld inbrengen! Nu hebben wij allemaal een kleur uitgekozen die bij ons past, maar ben ik erg nieuwsgierig: welke kleur zou JIJ kiezen?