HOTSPOTS

Down The Rabbit Hole in 10 foto’s

Vorig jaar was ik na één dag verkocht, waardoor ik zeker wist dat ik er dit jaar het hele weekend bij wilde zijn: Down The Rabbit Hole.

Ondanks de enorme modderpoel dit jaar, vond ik alles aan dit festival zo fijn dat ik nog verliefder ben geworden. De sfeer, de kleinschaligheid, de redelijk onbekende line-up, het gevoel dat ik constant nieuwe artiesten ontdek en nieuwe vrienden maak terwijl ik in de rij sta voor de douche. De vriendelijkheid en service van deze organisatie hebben een geweldige uitwerking op het festival: de mensen zijn letterlijk allemaal aardig en alles verloopt gestroomlijnd en wel. Specifiek dit jaar bleek wel weer hoeveel liefde achter dit festival zit: zelfs met bijzonder slechte weersomstandigheden gaan we gewoon door. We trotseerden met z’n allen de regen, de modder, de viezigheid en maakten er een onvergetelijk weekend van, waardoor diep van binnen de zon alleen maar scheen.

De kern van Down The Rabbit Hole in 10 foto’s:

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 1

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 2

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 3

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 4Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 5

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 6

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 7

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 8

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 9

Down The Rabbit Hole Moderne Hippies - 10

Lees ook:

Ben jij hier volgend jaar ook bij?

Zoë // oprichter Moderne Hippies // dromer en doener in hart en ziel // wordt zen van dansen // heeft een hoedenverslaving // loopt het liefst de hele dag op blote voetjes //

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.