INSPIRATIE

Droomhuis // Woonideeën voor een waar hippieparadijs

Woonideeën opdoen in winkels, op websites of bij vrienden thuis – ik vind het heerlijk. Het is natuurlijk niet zo dat ik alles daadwerkelijk uitvoer, want daar heb ik op dit moment de plek en het budget niet voor. Nee, meestal klinkt er ergens een stemmetje dat mij vertelt dat “dit waarschijnlijk wel mooi in mijn huis voor later zou passen…”.

Dit droomhuis, mijn eigen hippieparadijs, staat in mijn hoofd inmiddels vol met turquoise aardewerk en meubels van sloophout. Mijn keuken heeft ondertussen tientallen manieren van het opbergen van verse kruiden gezien en er zijn zo’n twintig verschillende hangmatten die ik allemaal perfect vind voor ‘mijn huis voor later’. Gelukkig is het nog niet zo ver en heb ik nog genoeg tijd om keuzes te maken… En nieuwe ideeën op te doen.

Tot die tijd inspireer ik jou graag met mijn persoonlijke favorieten. Is jouw huisje al omgetoverd tot jouw ideale hippiespot of blijf je ook altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten? En heb jij misschien nog een leuke tip voor in mijn toekomstige hippieparadijs? Laat deze dan achter in een comment onder dit artikel!

Klik op de afbeelding om de grote versie te zien.

Bekijk ook eens de interieurwebshop Casa Bali om je paradijs compleet te maken.