ETEN

Echte koffie // Bocca Coffee

Wil je echte koffie? Dan moet je een merk goed onthouden: Bocca Coffee. Als je koffie uit eerlijke handen, zonder toevoegingen en vers wilt hebben in ieder geval. Bocca Coffee wordt gerund door twee broers, Menno en Tewis Simons, die vanuit een volledige passie voor koffie van kwaliteit met Bocca Coffee zijn begonnen. Bocca Coffee is de enige in Nederland die het gehele proces van selecteren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in eigen beheer heeft. En dat willen de gebroeders ook niet anders: alles in eigen handen hebben en vooral niet afhankelijk zijn. Dat zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van Bocca Coffee behouden blijft.

Uitgangspunt bij Bocca Coffee is ‘direct trade’. Dit betekent dat zij rechtstreeks kopen van de telers en boeren. Het geld komt hierdoor direct terecht bij de juiste persoon. Bij die mensen die het werk doen en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit.

Opvallend, want vaak de beste koffiezaakjes, noem een Coffee Bru, maken gebruik van Bocca Coffee. In dit soort zaakjes kun je deze kwaliteitskoffie dan ook snel kopen. In de ‘algemene’ schappen zul je ze niet snel vinden, maar Marqt verkoopt het (natuurlijk) dan weer wel. Woon je daar niet in de buurt, kun je altijd nog online terecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.