HOTSPOTS

Eco-patisserie in Amsterdam: Sticky Fingers

Welkom bij de nieuwe hotspot in Amsterdam-Zuid: Sticky Fingers! Een eco-patisserie met vooral heel veel snacks, popcorn en lekkere koffie. En nu is er in feite niet zoveel gezonds aan veel suikers eten… – behalve als je er simpelweg heel erg gelukkig van wordt – maar extra leuk is het, als het opeens ‘verantwoord’ wordt gemaakt en de alles-biologisch stempel krijgt.

Sticky Fingers - 4

Sticky Fingers - 3

Wij gingen voor een lekkere cappuccino en latte met warme kokosmakroon en meringue. En omdat ik stiekem nog moest lunchen, koos ik ook voor de bretzel. Eén van de weinige keuzes die niet zoet was ;). Eindstand: toch een iets minder groot schuldgevoel én allemaal jammie.

Sticky Fingers - 2

Heel veel meer dan koffie, thee & heel veel zoetigheden wordt het hier niet, maar dat maakt het concept dan ook wel weer grappig. Vergeet niet een kijkje te nemen in de glazen kasten waar allerlei verantwoorde items voor de verkoop liggen en een mooie foto te maken van dé roze muur.

Sticky Fingers is de perfecte spot voor een fijne werksessie of kop koffie met je vriendin. En daar ‘verantwoord’ bij snacken is zo nu en dan ook niet verkeerd – toch?

Sticky Fingers cover - 1

Sticky Fingers - 5

Om de hoek vind je trouwens The Conscious Hotels (van dezelfde eigenaren!).

Ben jij benieuwd naar de nieuwste eco-patisserie?

Liefs, Zoë

Je kunt mij persoonlijk volgen op YouTube, Twitter en Instagram.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.