Een ode aan de extremen van immens Australië: De kust

Het is vroeg en stil om mij heen. Mijn gedachten varen mee met het geluid van de zee. Ik hoor hoe de golven dichtklappen op de lijnen van het strand. De zon komt op en de lucht kleurt van vrolijkheid met haar mee. Ik adem de frisheid in van de bomen om mij heen en laat mijn benen meevoeren met de vrijheid van het moment. De eerste surfers maken zich klaar voor de woestheid van de zee. Ik nestel mij aan de rand van de klif en bewonder hun eindeloze passie voor de golven. De dagen aan zee maken mijn hoofd leeg. Aan zee mag ik zijn wie ik ben. Er gelden geen regels. Ik spreid mijn armen in de lucht en ren als een kind mijn geluk achterna. De G’day’s van de Aussies vliegen mij om de oren en ik speel met de lijnen van de zee. Het is mij gelukt; de kustlijn van Australië is deze ochtend weer van mij geworden.

Australie - De kust - 1

Australie - De kust - 2

Australie - De kust - 4

Australie - De kust - 6

Australie - De kust - 5

Australie - De kust - 7

Australie - De kust - 8

Australie - De kust - 9

Australie - De kust - 10

Australie - De kust - 11

Australie - De kust - 12

Australie - De kust - 3

Australie De Kust - 1

Dit artikel is geschreven door contributor @xantoucha!

2 reacties

Marlon -

Op mijn bucketlist staat een reis naar (rondreis door) Australië met stip op 1. Heerlijk om hier al even weg te dromen bij de verhalen en foto’s.

Jennifer -

Ik vind deze rubriek zo leuk! :) Ooit ga ik ook die kant op

Reageer ook