Een ode aan de extremen van immens Australië: Verscheidenheid

Het rijden van tienduizenden kilometers door Australië doet mij inzien dat mijn omgeving continu om mij heen verandert. Ik ontkom niet aan de heuvel- en bergachtige gebieden of aan het rijden van de meest rechte weg bij de oversteek van Sydney naar Perth. Het groen kan veranderen in een savanne, een savanne kan veranderen in een woestijn. Het zand kleurt van wit naar goud, van goud naar zwart.  De lucht vertoont bij iedere sunrise en sunset een waar kleurenpalet. En omdat ik mij vaak zó remote begeef, voelt iedere verandering heel intens. Dan kan ik het uitschreeuwen van geluk of gewoon uren in stilte turen. Ik kan de Australische grond wel kussen uit dankbaarheid. Dankbaar dat ik mijn voetstappen mag zetten op dit unieke, kostbare en enorme eiland.

Australie - Verscheidenheid - 3

Australie - Verscheidenheid - 4

Australie - Verscheidenheid - 5

Australie - Verscheidenheid - 6

Australie - Verscheidenheid - 7

Australie - Verscheidenheid - 9

Australie - Verscheidenheid - 10

Australie - Verscheidenheid - 11

Australie - Verscheidenheid - 12

Australie Verscheidenheid - 2

Australie Verscheidenheid - 3

Australie - Verscheidenheid - 9
Australie Verscheidenheid - 1

Australie - Verscheidenheid - 13

1 reactie

Lisette -

Wauw, mooie foto’s! Leuk dat er ook wat van Tasmanië bij zitten. Zie ik nou ook de Grampians?

Reageer ook