ECO & GREEN, INSPIRATIE

Een paar vragen aan: Iloveyoga

In aanloop naar de Moderne Hippie Markt introduceren we enkele van de tofste merken en initiatieven die je er kunt vinden… Vandaag lees je meer over Iloveyoga, een shop die yogakleding met een goed verhaal verkoopt.

Wie is het gezicht achter I Love Yoga?

Ik ben Margreet Oranje, oprichter van Iloveyoga. Ik woon samen met mijn man en twee dochters van 13 en 15 jaar in Maarssen. Naast het runnen van de webshop Iloveyoga, ben ik stewardess bij KLM en yogateacher.

Wat voor producten verkoop je?

Ik verkoop verschillende yogakledingmerken die voornamelijk verantwoord geproduceerd zijn. Naast kleding verkoop ik ook yogamatten, tassen en andere accessoires.

Sinds wanneer bestaat ILoveYoga?

Iloveyoga bestaat nu 4 jaar en het gaat erg goed, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Naast de webshop sta ik ook op yogafestivals en events en verkoop ik aan yogascholen.

Je verkoopt verantwoord geproduceerde leggings die zijn gemaakt van gerecyclede plastic PET-flessen en sweaters gemaakt van eco/recycled materiaal – oftwel: merken met een goed verhaal! Kun je hier een paar van uitlichten?

Het merk Teeki is een van mijn favoriete merken die ik verkoop. Vanuit dit merk is Iloveyoga ontstaan. Toen ik de leggings voor het eerst in Singapore tegen kwam was ik op slag verliefd… En die liefde is altijd gebleven. De mensen achter Teeki handelen vanuit hun hart en niet zozeer vanuit een commercieel oogpunt. Dat is ook de kracht achter een merk, denk ik. Handelen vanuit je hart met de juiste intentie is ook mijn eigen motto. Sinds een tijdje heb ik ook een eigen label, Nadi. De Nadi leggings zijn van o.a. gerecyclede polyester gemaakt.

Moderne Hippies x I Love Yoga 2

Margreet…

Heeft als missie:

Om via Iloveyoga een zo groot mogelijk bereik te krijgen en zo iedereen in aanraking te brengen met yoga. Yoga is voor iedereen. Ook wil ik graag mooie verbindingen aangaan met liefdevolle mensen.

Haalt inspiratie uit:

Yoga, mijn reizen, de mensen om mij heen en ook Instagram (alhoewel dat ook een eenzijdige wereld kan zijn).

Ondernemen betekent voor mij:

Handelen met gevoel en intuïtie.

Droomt van:

Witte stranden en een vredige wereld.

Moderne Hippies x I Love Yoga

Op 28 januari is er weer een Moderne Hippie Markt! Hier zal I Love Yoga ook te vinden zijn. Kom je ook?

Hebben we je al een beetje warm kunnen maken? Bekijk www.iloveyoga.nl voor meer info.

Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

Fotografie: Rosalie Ruardy Photography