INSPIRATIE, NON NEW-AGEY SPIRITUALITEIT

Eeuwenoude kennis van inheemse volkeren nu beschikbaar in een online yurt

Na haar succesvolle optredens tijdens het Happinez Festival afgelopen voorjaar, mag Cosmic Woman-auteur Tessa Koop nu steeds meer vrouwen verwelkomen in haar Dreamcircle. In deze ‘online yurt’ op Instagram (@dreamcircle_cosmicwomen) vinden inmiddels meer dan 170 vrouwen inspiratie om zich weer te verbinden met het ritme van de natuur, volgens de 13 manen. “The Dreamcircle wordt al vele eeuwen gedroomd, bezongen en geladen. Met deze nieuwe Dreamcircle op Instagram sla ik een brug naar de gehaaste zoekende Westerse vrouw door de eeuwenoude kennis en rituelen hier te delen”, aldus Tessa.

Elke maan(d) neemt Tessa de Dream-members mee op een innerlijke reis. Via Droomreizen, Verhalen uit haar boek Cosmic Woman en rituelen rond Nieuwe- en Volle Maan, wordt praktisch en toegankelijk gewerkt met de onzichtbare wereld van vrouwelijke energie. In ons dagelijks leven zorgt dat voor meer magie, synchroniciteit, het ontwaken van onze intuïtie en het verwezenlijken van onze dromen, die bijdragen aan een wereld in balans.

Pay it forward

Geheel in lijn met het ritme van de natuur, kunnen vrouwen slechts eens per maand toetreden tot de online yurt. Alleen wanneer de maan 3 dagen onzichtbaar is tijdens de nieuwe maan, gaan de deuren van The Dreamcircle open voor in- en uitstroom. Ook de ‘pay it forward’ vergoeding voor toegang tot de online yurt, is een bijzonder proces gebaseerd op een oude traditie. “Een van de belangrijkste ceremoniën in de Indiaanse leringen is de Weggeef-ceremonie. Je deelt dan met anderen wat je te delen hebt of je geeft iets weg waaraan een ander iets heeft. Zo maak je een handeling of geschenk heilig”, vertelt Tessa.

De toegang tot de online yurt is de eerste maand gratis. Meer informatie over The Dreamcircle kun je vinden op www.cosmicwoman.nl/dreamcircle.

Je kunt Moderne Hippies volgen op FacebookInstagram en Pinterest.