MODE & BEAUTY

Essentials voor in de perfecte wintertas

Hippie Winter Bag Essentials 2

De kerstvakantie nadert en dat betekent dat ik over een paar dagen voor twee weken vrij ben! Sinds ik deze website heb opgericht heb ik drie jaar lang, non-stop, online geleefd. Ik ben hard aan het werk om mezelf die twee weken vrij te kunnen geven en offline te kunnen gaan, want het is de hoogste tijd voor wat rust en reflectie. Hoe wil ik in 2015 verder gaan? Even geen stress, geen deadlines, maar vooral veel leuke en gezellige afspraken met vrienden en familie. Uitslapen. Lezen. Genieten. En een kopje koffie doen met Laura bij fijne hotspot Coffee and Coconuts en eindelijk een dagje naar de Markthal in Rotterdam met m’n schoonbroer. I. Can’t. Wait. Op stap met een tas waar m’n essentials in zitten, zonder grote computer of spiegelreflexcamera want er hoeft immers niet gewerkt te worden.

Deze nieuwe tas van Marrakech Musthaves kwam deze week bij mij binnen, en daarom vond ik het tijd om mijn eigen variant te maken op de “What’s in my bag?”-blogposts van alle bekende mode- en beautybloggers. Bij deze mijn winter essentials, waarvan ik zeker weet dat ik die deze kerstvakantie bij me zal hebben:

Hippie Winter Bag Essentials 3

What’s in my bag?

Hurraw! is gemaakt van 100% biologische, plantaardige en cold-pressed ingrediënten (geen GMO!) en is niet op dieren getest. Plus: er zitten geen kunstmatige geur- of smaakstoffen, conservatiemiddelen, paraffine of parabenen in. Ik heb deze coconut versie bij de nieuwe GeitenWollenWinkel gescoord. Lees hier waarom MH Liselore ook zo’n fan is van Hurraw.

Discovered is een online winkelstraat waar ambachtslieden uit opkomende landen hun handgemaakte producten direct aan consumenten verkopen. Door als consument rechtstreeks zaken te doen, schakel je automatisch de vele tussenpersonen uit. Hierdoor ontvangt de maker meer inkomen om zo zijn/haar gezin te onderhouden. Discovered.us stelt de makers alle middelen ter beschikking om een online winkel in te richten om zo direct te verkopen aan ons! Kijk hier verder voor een impressie op deze site.

Lomography is een magazine, een shop en een community volledig gewijd aan analoge fotografie. Ik ben Lomography Amigo geworden, waardoor ik met dit mooie apparaatje zal proberen mooie, artistieke foto’s te maken. Hier later meer over!

  • Vintage handschoenen (van m’n oma) en zonnebril (Koninginnedag 2012)

Niets zo fijn als een paar handschoenen die heel lang geleden door je oma zijn gedragen. En een zonnebril die je ooit voor 20 cent op de rommelmarkt kocht, voor tijdens de mooie winterdagen.

Soepele geribde muts van zacht acryl van het mooie Zweedse merk Fjällräven. Deze beanie heeft een dubbele draad voor gemêleerd effect en een klein leren label met logo op de zijkant.

Deze stoere, robuuste design waterfles houdt je goed gehydrateerd tijdens citytrips, na je kopje koffie, of tijdens de ontspannen uurtjes lezen. Bespaar plastic, koop een Dopper (of een Bobble).

  • LUSH Celebrate Bodylotion

Met dit gure weer is m’n huid ontzettend droog en dan waardeer ik het heel erg als ik een potje bodylotion bij me heb. De cacaoboter en amandelolie van deze Celebrate BodyLotion van Lush verzorgen je droge wintervelletje dan ook heel goed! En hij is helemaal vrij van conserveermiddelen. Hoe leuk is het om een aparte bodylotion te hebben voor de feestdagen? Celebrate!

  • Telefoon met hoesje van TWO-O

TWO-O verbindt sinds 2011 de moderne wereld met natuurlijke schoonheid door creativiteit, vakmanschap en een passie voor hout te combineren. Met deze Sapeli case heb je resten van Afrikaanse aroma om je iPhone (zucht, toch nog een beetje in Zuid-Afrika…).

Hippie Winter Bag Essentials 1

Over de Kenzi Suede Bag van Marrakech Musthaves

De tassen en accessoires van Marrakech Musthaves worden naar eigen ontwerp door gekwalificeerde vakarbeiders met de hand vervaardigd in een atelier in Marrakech. In dit atelier wordt leer op authentieke wijze met de hand gelooid waarna het op natuurlijke wijze geverfd wordt. Deze gehele werkwijze gebeurt volgens een natuurlijk ambachtelijk proces en er worden geen chemische middelen toegevoegd. Dit maakt elke handgemaakte tas uniek! Mijn nieuwe favoriete tas is deze Kenzi Suede Bag.

Extra handig: de tas heeft een extra tasje aan de zijkant. Fijn voor de lippenbalsem die ik anders altijd kwijtraak…
Er loopt nu overigens een kerstactie bij ze, waarmee je met de kortingscode SWEETCHRISTMAS 20 % korting krijgt op alle tassen (tot en met donderdag 18 december 2014).

Wat zit er standaard in jouw “wintertas”? Reageren kan nu ook weer via een ‘normaal’ systeem!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.