Etsy Vondst #1

Ik koop het liefst handgemaakte producten terwijl ik op reis ben, maar soms kan je niet altijd iets vinden wat je zoekt of kan je niet op reis om die handgemaakte producten te vinden. Dan biedt Etsy écht uitkomst! Ik HOUD van Etsy! Het is een grote verzameling aan handgemaakte en unieke producten, en je komt makkelijk in contact met iemand aan de andere kant van de wereld die de meest waanzinnige dingen voor je maakt. Het fijnste is ook nog eens, dat je meestal te maken hebt met één persoon die het product custom made en homemade voor je maakt. How fair can you get?

Daarom ga ik vanaf vandaag mijn Etsy vondsten met jullie delen!

Etsy Vondst Bikini 1

Vorige week bestelde ik namelijk deze gehaakte bikini op Etsy. M’n vriendje wilde stiekem dolgraag dat ik een Braziliaanse bikini zou aanschaffen voor het nieuwe zomerseizoen, wat me op zich wel een keer leuk leek, maar ik wil natuurlijk wel dat ‘ie dan een beetje bohemian is. Zo kwam ik uit op dit gehaakte exemplaar.

Ik vind ‘m FANTASTISCH! Door middel van privéberichtjes heb ik mijn afmetingen laten weten, waarna de bikini exact op maat werd gemaakt. En dat ook nog eens met de hand, helemaal in Turkije. Dat vind ik zo’n zoet idee. Extra fijn: hij past lekker makkelijk door de brievenbus en je betaalt geen importkosten. Ik moet wel heel erg wennen aan het broekje en denk dat de gemiddelde Hollander dat misschien net iets te ver vindt gaan…

Maar nu ik nog de leeftijd heb dat het kan… better make it work ;)! Ik ben fan!

Etsy Vondst Bikini 2

Etsy Vondst Bikini 3

Etsy Vondst Bikini 4

Waar moet je zijn voor dit pareltje? ReyyanCrochet
Welke heb ik precies? Beige Crochet Bikini Set/Brazilian Bikini
Wat kost dat? € 55,65-

Wat vind jij ervan?

14 reacties

Pingback: Etsy Vondst #2 -
Pingback: Polaroid Wall #8 -

Livia -

Op esty kan je zulke leuke dingen vinden!

Marte -

Zeker, eens!

Stephanie -

Wat een bijzondere bikini! Ik zou hem niet aandurven qua broekje met mijn big ass haha.

Marte -

Ja… Daar moet ik dus ook nog even aan wennen 😉

Manja -

Zeker mee doorgaan!
Soms heb ik van die periodes dat ik heel veel koop, vooral cadeautjes. Vooral snuffelen tussen treasury vind ik erg leuk :)

Marte -

Dank je wel voor je feedback Manja!

Femke -

Ik heb echt al jaren een account op etsy, maar heb er eigenlijk nog nooit iets gekocht. Zonde, want er zijn zoveel mooie dingen te vinden. Ik vind deze bikini echt prachtig, en joh als je het kan hebben ga er voor! Ik vraag me wel af hoe deze bikini er uit ziet als ie nat wordt, al is dit meer een een exemplaar om in te zonnen denk ik 😉

Marte -

Haha, dat denk ik ook! Maar in juni ga ik het testen in Italië 😉

Ismay -

Super leuk en mee doorgaan! X

Marte -

Dank je voor je feedback!

Iris -

Heel leuk! Ik moest meteen denken aan een verhaal van mijn moeder die eens vertelde dat mijn oma vroeger een zwempak had gebreid voor mijn tante. Toen ze uit het water kwam was de wol zo zwaar geworden dat alles ging hangen. Haha zo sneu, maar toch ook wel aandoenlijk. En ja!! Leuke rubriek!

Marte -

Ow god! Hahahaha, ik hoop toch niet dat dat gaat gebeuren hiermee!!
Anders moet ik ‘m alleen maar voor de mooi dragen, pffff.

Reageer ook