MODE & BEAUTY

Etsy Vondst #1

Ik koop het liefst handgemaakte producten terwijl ik op reis ben, maar soms kan je niet altijd iets vinden wat je zoekt of kan je niet op reis om die handgemaakte producten te vinden. Dan biedt Etsy écht uitkomst! Ik HOUD van Etsy! Het is een grote verzameling aan handgemaakte en unieke producten, en je komt makkelijk in contact met iemand aan de andere kant van de wereld die de meest waanzinnige dingen voor je maakt. Het fijnste is ook nog eens, dat je meestal te maken hebt met één persoon die het product custom made en homemade voor je maakt. How fair can you get?

Daarom ga ik vanaf vandaag mijn Etsy vondsten met jullie delen!

Etsy Vondst Bikini 1

Vorige week bestelde ik namelijk deze gehaakte bikini op Etsy. M’n vriendje wilde stiekem dolgraag dat ik een Braziliaanse bikini zou aanschaffen voor het nieuwe zomerseizoen, wat me op zich wel een keer leuk leek, maar ik wil natuurlijk wel dat ‘ie dan een beetje bohemian is. Zo kwam ik uit op dit gehaakte exemplaar.

Ik vind ‘m FANTASTISCH! Door middel van privéberichtjes heb ik mijn afmetingen laten weten, waarna de bikini exact op maat werd gemaakt. En dat ook nog eens met de hand, helemaal in Turkije. Dat vind ik zo’n zoet idee. Extra fijn: hij past lekker makkelijk door de brievenbus en je betaalt geen importkosten. Ik moet wel heel erg wennen aan het broekje en denk dat de gemiddelde Hollander dat misschien net iets te ver vindt gaan…

Maar nu ik nog de leeftijd heb dat het kan… better make it work ;)! Ik ben fan!

Etsy Vondst Bikini 2

Etsy Vondst Bikini 3

Etsy Vondst Bikini 4

Waar moet je zijn voor dit pareltje? ReyyanCrochet
Welke heb ik precies? Beige Crochet Bikini Set/Brazilian Bikini
Wat kost dat? € 55,65-

Wat vind jij ervan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.