MODE & BEAUTY

Etsy Vondst #2

Ik ben een groot fan van Etsy. Ik loop alleen hopeloos achter met het delen van mijn vondsten (sorry!). De hoogste tijd om een item te delen dat ideaal kan uitkomen voor de feestdagen die er weer aankomen. Vorig jaar droeg ik namelijk dit hoofdsieraad op m’n eigen verjaardag (30 december, baby!) en tijdens de Generation Glamour Awards. Een perfect winters item met een bohemian touch.

Etsy Vondst 2-1

Susaina en Rickard zijn de eigenaren van NaynaJewelry. Veel uitleg behoeft het eigenlijk niet: ze verkopen prachtige, handgemaakte hoofdsieraden van hoogwaardige (nikkelvrije) kwaliteit.

Etsy Vondst 2-2

Etsy Vondst 2-3

Het exemplaar dat ik kocht was ongeveer een tientje (excl. verzendkosten). Maar neem vooral een kijkje in de shop, want er zijn zat andere toffe exemplaren. Bestel op tijd, dan heb je je hippie detail op tijd binnen.

Waar moet je zijn voor dit pareltje? NaynaJewelry
Welke heb ik precies? The Cheyenne Gypsy Hair Jewelry Chain
Wat kost dat? € 9,08- + 7,99- verzendkosten

Bekijk hier Etsy Vondst #1.

Wat is jouw favoriete Etsy shop?