DAGBOEK, KUNST & CULTUUR

Verbeter de Wereld // Slapen onder een plantaardig dekbed

Met de rubriek “Verbeter de Wereld” geven we willekeurige voorbeelden van ons gedrag, waarmee we proberen de wereld een klein beetje mooier te maken. 

Yumeko Eco Bedgoed Tencel Dekbed Plantaardig1

Heb je er wel eens over nagedacht dat je kan bijdragen aan een betere wereld door onder een heel ander dekbed te slapen?

Ik geef je geen ongelijk als je hier nog nooit bij stil hebt gestaan. Ik stond er ook pas bij stil toen ik van Yumeko een nieuw tencel dekbed ontving.

Tencel? Wa is da?

Het is een 100 % plantaardig dekbed! Voor mensen die liever niet onder wol of dons slapen, is tencel namelijk hét nieuwe alternatief. Briljant, als je het mij vraagt. Tencel is een natuurlijke vezel gemaakt van de bast van eucalyptusbomen uit duurzaam beheerde bossen. 100% diervrij en verantwoord dus. En niet alleen dat: tencel voelt oprecht heerlijk aan. Het oogt als zijde en voelt ook zo; het is koel als linnen, comfortabel en warm als wol en sterk als katoen. Het is een heel “zwaar” en luxe dekbed – een pareltje om in huis te hebben. Yumeko heeft all seasons en lente/herfst tencel dekbedden, stuk voor stuk met een mooie tijk van superzacht biologisch katoen. Duurzaam slapen met respect voor mens, dier en natuur dus: slapen zonder schuldgevoel, hoe lekker is dát!

Yumeko Eco Bedgoed Tencel Dekbed Plantaardig3

Yumeko Eco Bedgoed Tencel Dekbed Plantaardig5

Yumeko Eco Bedgoed Tencel Dekbed Plantaardig4

Yumeko Eco Bedgoed Tencel Dekbed Plantaardig2

Eens kijken wat die goedheid van het dekbed teweeg gaat brengen in mijn onderbewustzijn 😉 Speciaal om dit nieuwe soort dekbed te vieren deel ik namelijk de komende 3 weken iedere week iets heel persoonlijks en iets wat ik stiekem heel erg leuk vind om eens op in te gaan: mijn dromen! Die lees je natuurlijk in mijn persoonlijke mindstyle artikelen. Keep you (blog)posted!

review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.