MODE & BEAUTY

Fair Fashion // Arm Candy van PAPITA

Vorige week maakte ik in een persoonlijk stuk kenbaar dat ik vanaf dit moment alleen nog maar eerlijke of tweedehandskleding ga kopen. Waarom? Lees dat hier.

Little did I know dat de webshop PAPITA hier ook volledig achterstaat en nu een toffe actie heeft die hier naadloos bij aansluit. Zij hebben namelijk een armbandje waarmee je kan laten zien dat je vóór slow fashion bent. De armband wordt verkocht tegen kostprijs ( 6,95-) en van elk verkocht armbandje gaat 1,- naar Fashion Revolution. Dit jaar deed ik voor de eerste keer mee met de Fashion Revolution (hierbij vragen we aan allerlei verschillende merken: “Who made my clothes?”) en ik vulde daarvoor een aparte Fashion Revolution Tag in. Ik hoop oprecht dat Fashion Revolution de komende jaren steeds meer zal gaan groeien, want merken zullen veranderen als wij als consument veranderen in onze wensen. Daarvoor moeten wij laten zien dat het tijd is voor verandering.

Slow Fashion Papita Armbandje

De bedel aan het armbandje heeft de vorm van een druppel. Een symbolische druppel die verwijst naar alle misstanden van de fashion industrie en zegt: genoeg is genoeg, het is tijd voor verandering. De druppel is open en staat daarmee symbool voor openheid en transparantie in de fashion industrie, één van de kernwaarden van PAPITA. Het armbandje is met de hand gemaakt en is verzilverd en verguld met 24 karaat hergebruikt goud. Het laat daarmee zien dat fair & fashionable heel goed samen gaan. Hoe cool?

Armbandje scoren of gewoon heel veel mooie, eerlijke kleding bekijken? Check Papita.nl.

Wat vind jij van slow fashion?

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.