KUNST & CULTUUR

Fairminds // DYO Mailkit (+ winactie!)

Fairminds DYO Mailkit 5

Ben je een echte knutselkoningin en zou je soms willen dat je iedere week weer CKV les zou hebben? Dan ga ik je vandaag blij maken. Fairminds, het merk waar al meerdere keren over is geschreven op deze site, heeft namelijk weer iets nieuws: een Design Your Own Mailkit!

Fairminds DYO Mailkit 4

Maar dan heb ik het hier niet over nieuwerwetse mails; we hebben het over ouderwetse brieven. Hij zit namelijk vol met fairtrade en gerecyclede papierwaren om zelf je eigen post mee te maken: papier, tape, stempels, enzovoort. Het is een doos vol verantwoorde gezelligheden voor de echte creabea dus. Wat zit er zoal in?

12 mooie vellen fairtrade papier van drukwerkrestanten uit India.

Fairminds DYO Mailkit 2

3 Fairminds kaarten en 2 blanco kraftkaarten.

Fairminds DYO Mailkit 1

1 vel gerecycled fairtrade krantpapier, met de hand versierd door vrouwen uit de sloppenwijken van Bangladesh; Masking Tape gemaakt van rijstpapier uit Japan; een fairtrade batikstempel uit Bangladesh; Bonfim lintjes uit Brazilië (dit zorgt voor geluk, zeggen ze); en een zakje fairtrade Snailmail goodies uit India.

Fairminds DYO Mailkit 6

Wil jij kans maken op deze DYO Mailkit? Laat dan een reactie achter onder deze blogpost!

Extra leuk: er worden speciale workshops gegeven hoe je de mooiste post maakt met de DYO Mailkit. Je kunt je hier gratis inschrijven voor de workshops.

Volgende week maandag (24 november) wordt er op de winnaar gereageerd en vermeld ik je naam op Twitter. Succes!

Fairminds DYO Mailkit 3

Zie je dit net te laat? Scoor de Mailkit hier in de shop van Fairminds. Je kunt de Mailkit ook vinden in de Fairminds pop-up shop in Utrecht.

// volg Marte op Instagram, Twitter en Facebook 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.