DAGBOEK

Favorieten // Maart 2016

Boho babes, get ready: dit zijn mijn persoonlijke favorieten van de afgelopen maart!

Favorieten feb & maart3

One in a million notitieboekje

Ken je het fijne merk Crisp Sheets? Mooie producten uit Amsterdam. Ik heb al enkele kaartjes in huis. Sindskort is dit notitieboekje een nieuwe favoriet. Bevat al veel Moderne Hippies 2.0 hersenspinsels. (Cadeautje, dus: thanks sis!)

Stabilo fineliner

Houd je van schrijven, dan houd je vast ook van fijne pennen. Deze Stabilo fineliner is een ‘classic’. Mijn vader (landschapsarchitect) heeft naar mijn weten zijn gehele carrière geen andere pen gebruikt. Je moet altijd weten bij welke winkels je ze kunt kopen, maar ze zijn natuurlijk ook online te verkrijgen.

de hippe vegetariër

Ik ben 90 % vegetariër, wat in feite inhoudt dat ik me flexibel wil kunnen opstellen als ik ergens te gast ben – in binnen- en buitenland, maar thuis en bij eigen keuze altijd vegetarisch eet. Extra blij ben ik dus met het nieuwe hippie boek van de hippe vegetariër! Oneindig veel inspiratie om gezond bourgondisch te genieten. Precies waar ik van houd. Kopen kan hier.

Favorieten feb & maart2

TREK Cocoa Oat Flapjack

MAN MAN MAN. Dat ik van gezonde snacks houd is inmiddels wel bekend, maar de algemene supermarkt kan er inmiddels ook wat van. Heb je de TREK Protein flapjacks van Nakd al geproefd? Dit zijn traditionele Britse havermoutkoekjes – flapjacks – maar met extra proteïne crunchies. Ik moet me inhouden niet iedere dag zo’n ding naar binnen te werken. Mijn favo? Cocoa oat.

Boek over stadstuinieren

Als jullie me volgen op Instagram, hebben jullie kunnen zien dat ik afgelopen weekend verder ben gegaan met mijn bohemian balkon. Zodra de zon schijnt, gaat het bij mij al kriebelen: ik wil naar buiten! Groene vingers AAN. Dit boek is praktisch voor iedereen die in de stad woont en meer wil halen uit haar tuin, binnenplaatsje, balkon of dakterras.

Pendel

Deze pendel kocht ik in Zuid-Afrika bij een echt hippie-hippie mannetje. Hij had geen bedrijfsnaam, geen telefoon en geen e-mailadres. De steen had ‘ie gevonden in de Orange River. Hoe je precies een pendel gebruikt? Daar zal ik later over gaan schrijven. Maar hij hoort in ieder geval vast mijn favorieten, want mede door deze steen heb ik de keuze gemaakt om in september terug te keren naar Zuid-Afrika en daar een tijdje te wonen.

Nu moet ik het universum vertellen dat ik over ‘m heb geschreven, dan komt ‘ie er vanzelf achter, zo zei hij. (Hihi.)

Favorieten feb & maart4

Seventies boots

Deze boots komen rechtstreeks uit de jaren ’70, zijn 100 % vintage, maar nooit gedragen. Lucky shot! Gespot & aangeschaft bij de Avondmarkt van Amsterdam Roest. Ga naar Vintage Department op Etsy voor meer!

go travel the world

Helemaal fan ben ik van de kaartjes en posters van Allthings byfemme. (Ook van Nederlandse origine!) Ik geef ze graag cadeau, aan een ander of aan mezelf. Deze heeft een plekje in huis gekregen waar ik vaak naar kijk.

Bekijk hier favorieten van januari 2016!

Wat is jouw favoriet?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.