HOTSPOTS

Festival Favorieten bij Culy

Regenbuien, hittegolf. Techno, food. Intiem, groots. Indoor, outdoor. Nederland kent festivals in alle soorten en maten. Deze zomer neem ik je mee naar de beste festivals die het land te bieden heeft en laat ik je zien hoe wij vrouwen omgaan met alle verschillende omstandigheden. Genieten en boho-vibes verplicht, natuurlijk.

Duizenden food lovers, tig heerlijk foodstands en een prachtige oude loods net buiten Amsterdam; dat was Culy Festival 2015! Een smakelijk festival georganiseerd door culy.nl. Alles wat ze online aanbieden, maar dan even offline. Een prettig sfeertje waarbij eten prioriteit #1 was bij de bezoeker; niet per se hoe we eruit zien. Toch? Ik spotte er echter de leukste meiden. Creatieve sjaals, toffe vesten, spijkerbroekjes en hoedjes, hoedjes, hoedjes. I love it! Kijk met me mee en laat je inspireren:

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten04

Christel, 24
Draagt: hoed van Men at Work, jasje van Zara, sjaal van Pieces, vest van Zara, shirtje van Vila, broek van Only en schoenen van All Stars.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten05

Brenda, 29
Draagt: jack, sjaaltje, trui en broek van Maison Scotch, schoenen van Nike, tas van Fred de la Bretonière.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten06

Candice, 22
Draagt: trui van Esprit, broek van Only, schoenen van Van Dalen en horloge van Michael Kors.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten07

Ima, 26
Draagt: sjaal van Monki, top van Urban outfitters, korte dungaree van Episode (merk: Arizona), panty van Albert Heijn, schoenen van Invito.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten08

Jasmijn, 27
Draagt: jasje van de leermarkt in Florence, trui van Weekday, sjaal van Pieces, schoenen van Nike, zonnebril van RayBan, totebag uit Hamburg en oorbellen uit Brazilië.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten09

Rebekah, 18
Draagt: jurk van Forever21, lang vest van H&M, schoenen van River Island en tasje van de IJ-hallen.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten10

Sophia, 24
Draagt: hoed van de IJ-hallen, shirt van Coolcat, broek van Forever 21, jasje gevonden bij een fietsenstalling.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten11

Anne, 23
Draagt: jas van Zara, hoed van de IJ-hallen, trui van de Mango, schoenen van H&M, sjaal gejat van een vriendin en broek van Things I like Things I love.

Moderne Hippies Culy Festival Favorieten03

Sophia van den Hoek, 29
Draagt: jas van Cos, colbert van Pomandere (via Objet Trouve), blouse van Weekday, schoenen van Allstars, Broek van Zara, Ketting van Martine Viergever en hoed uit een vintage winkel.

Benieuwd naar de leukste festivals van Nederland van dit jaar? Ik maakte een handige Festival Kalender voor 2015. Houd de site sowieso in de gaten, er komen geregeld super toffe winacties voorbij!

Waar heb jij je door laten inspireren vandaag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.