HOTSPOTS

Festival Favorieten bij Wicked Jazz Sounds Festival

Regenbuien, hittegolf. Techno, food. Intiem, groots. Indoor, outdoor. Nederland kent festivals in alle soorten en maten. Deze zomer neem ik je mee naar de beste festivals die het land te bieden heeft en laat ik je zien hoe wij vrouwen omgaan met alle verschillende omstandigheden. Genieten en boho-vibes verplicht, natuurlijk.

Wicked Jazz Sounds Festival: ik ben fan! Nu kun je niet snel mis gaan bij mij, als er hiphop, funk en soul wordt gedraaid. Maar wat een heerlijke toegankelijke sfeer. Qua leeftijd en culturen heb ik nog nooit een festival gezien die zo divers, vreedzaam en liefdevol verloopt. Echt waar: een aanrader voor volgend jaar! (Mits je van de muziek houdt, natuurlijk). Ik liep er rond en pikte er mijn Festival Favorieten uit, ter inspiratie. Want ja, het was nog steeds (best wel) koud:

Festival Favorieten WJSF-2

Diane, 35
Draagt: Tweedehands jack, tweedehands shirt, broek van Forever 21, Totebag van Kraftwerk, zonnebril van Nasty Gal, oorbellen uit Tanzania, schoenen van Adidas.

Festival Favorieten WJSF-3

Hannah, 28
Draagt: jasje van Coolcat, ketting van Zara, shirtje van H&M, rok van H&M, tweedehands tasje, schoenen van Sacha, oorbellen van Pieces.

Festival Favorieten WJSF-8

Carucha, 22
Draagt: Jurk van Weekday, vest van H&M, schoenen van Vans, zonnebril van Ray-Ban. (Bloem wist ze niet meer…).

Festival Favorieten WJSF-4

Arissa, 30
Draagt: Jurk van H&M, trui van een vriend (vintage), maillot van zus, hoofdbandje van H&M, zonnebril van Camden Market Londen, heuptasje van Fundus of Theatre, schoenen uit Zuid-Frankrijk, ketting uit LA, Ring uit Côte d’Azur.

Festival Favorieten WJSF-7

Amanda, 31
Draagt: Jas, vest, broek en schoenen van Zara, kimono van Breschka, tasje van Sacha, sjaal van HEMA.

Festival Favorieten WJSF-6

Frida, 22
Draagt: hoed van Episode, zonnebril van Urban Outfitters, tweedehands blouse, broek van H&M, jack van Jofama, schoenen en blouse weet ze niet meer.

Festival Favorieten WJSF-5

Hélène, 29
Draagt: blouse van LENA Library, broek van Pull & Bear, schoenen van LA Gear.

En ik droeg…:

Festival Favorieten WJSF-1

Hoed van Sacha, zonnebril uit Thailand, top van Forever21, rok van H&M, maillot van Forever21, schoenen van VanHaren.

Bekijk hier al mijn Festival Favorieten!

Wat is jouw favoriete outfit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.