INSPIRATIE

Verbeter de Wereld // Klussen bij Café de Ceuvel

 

Met de rubriek “Verbeter de Wereld” geven we willekeurige voorbeelden van ons gedrag, waarmee we proberen de wereld een klein beetje mooier te maken. 

cafe de ceuvel - bart van overbeek

Marte schreef eerder over Café de Ceuvel. Deze urban dreamspot voor kunstenaars, foodies en eigenlijk iedereen met een groen hart op zoek naar een bijzondere plek om te eten, praten, relaxen, jammen, koken, leren, klussen – opent haar deuren op 21 juni. Tot die tijd organiseert Café de Ceuvel klusdagen, waarbij je hands on kunt meewerken aan de realisatie van dit prachtige concept.

Kom klussen!
Zo ook aanstaande zaterdag 24 mei 2014, tijdens het landelijke feest welke de natuur in al haar glorie viert: Fête de la Nature. Bij dezen roep ik alle Moderne Hippies op om zaterdag naar Amsterdam-Noord af te reizen. Laten we onze krachten voor 1 dag écht bundelen, door met zijn allen mee te werken en te helpen tijdens de ‘Vier de Natuur Klusdag’ van Café de Ceuvel.

De organisatoren zullen je meer vertellen over hoe het ecosysteemrestauratie op De Ceuvel in zijn werk gaat. Naast het harde klussen is er ook ruimte om te relaxen: er wordt Kundalini Yoga gegeven, je kunt bijkomen met mijn sapjes en smoothies waarvan de opbrengst naar de realisatie van Café Ceuvel gaat, ’s avonds is er een avondmeditatie in de avondzon & daarna gaan we lekker jammen.  Heb je nog eigen ideeën voor deze bijzondere dag – deel ze!

Ik ben er dus zeker bij – en zal sapjes en smoothies verzorgen. Kom je ook klussen en alvast genieten van dit bijzondere plekje? Tot zaterdag!

Liefs, Rosalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.