HOTSPOTS

Fijn Plekje // Beter & Leuk in Amsterdam

Soms nieuw, soms oud. Soms gezond, soms niet. Soms een café, soms een winkeltje. Eén ding is zeker: het is gewoon een fijn plekje. En ik maak er enkele foto’s, meestal met m’n telefoontje. Het belangrijkste? Ik wil dit fijne plekje gewoon even delen met jullie.

Vandaag had ik een afspraakje in Beter & Leuk in Amsterdam-Oost; en ondanks dat deze hotspot al een tijdje bestaat, dacht ik: “dit is nou écht een fijn plekje”. En daarom, bij deze, een “nieuwe” rubriek: fijn plekje! Ik heb alle artikelen uit het verleden gebundeld in deze rubriek. Dus mocht je op zoek zijn naar een fijn plekje in Amsterdam, Utrecht of elders… Neem dan zeker een kijkje.

Qua eten maken ze bij Beter & Leuk, zo goed als, alles zelf. Koken doen ze er zoveel mogelijk met bio-, seizoens- en lokale producten en ze serveren er vega, vegan en glutenvrij. Het interieur is een grote verzamelplaats aan prullaria, gezelligheid en kunst; en je kunt er ook nog eens lekker buiten zitten. Er worden ook allerlei mooie boeken, spullen voor in huis en leuke kleding verkocht, o.a. van The Darling en Things I Like Things I Love. De natuurlijke deo van Bliss Cosmetics kun je er trouwens ook scoren (daar ben ik, zoals jullie misschien wel weten, fan van!). En niet te vergeten: de sfeer is er heel prettig!

Al met al ben ik dus helemaal gek op dit fijne plekje.

IMG_4763

IMG_4768

IMG_4765

IMG_4773

IMG_4772

IMG_4769

IMG_4767

IMG_4766

IMG_4771

IMG_4770

IMG_4808

IMG_4764

 

Ik zou hier afspreken voor: een werkafspraak, lunch met vriendinnen, een fijne zondagmorgen
Waar: 1e Oosterparkstraat 73/91, Amsterdam
Leuke weetjes: ze verkopen thee van de TeaBar, ze hebben salades, soepen en broodjes to-go, je kunt er taarten bestellen en Joyce is er geregeld te vinden voor een 10-minuten-consult handlezen
Website: beterenleuk.nl

Nog meer fijne plekjes in Oost zijn: Hartje Oost, We Are Vintage en Coffee Bru.

Q: Lijkt jou dit een fijn plekje?

Liefs, Marte

// Je kunt me volgen op InstagramTwitter, Facebook en Bloglovin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.