HOTSPOTS

Fijn Plekje // KLUP in Rotterdam

Als freelancer kom je (gelukkig) op de gekste plekjes van Nederland terecht. Altijd weer nieuwe steden en fijne plekjes ontdekken: I love it! Zo had ik een paar weken geleden een afspraak in het toffe King Kong Hostel en liep ik daardoor langs KLUP in Rotterdam. Een plekje waar ik, zonder dat ik er binnen was geweest, eigenlijk gelijk verliefd op werd. Wat blijkt? Klup verbindt diverse merken, ondernemers en initiatieven en stopt het allemaal in een kleine ruimte van zo’n 30 m2. Zo hangt er ondere andere kleding van Wild Hunt – gemaakt van 100% bio-katoen – en Little Indians – schattige kleding voor de kleintjes, worden er prachtige onderzetters verkocht van Stoned Marble en hangen er postertjes en kaartjes van Gewoon JIP. Last but not least: ook de vegan tassen van Denise Roobel scoor je hier en while you’re at it: vergeet niet de toxicvrije tampons van Yoni mee te nemen! Ook kun je er lekker hangen aan de grote eettafel (met prachtige bloemstukken op tafel!) of zit je met enig geluk lekker buiten op de krukjes. Er zijn sapjes te koop van Sajoer en je hebt ruime keuze uit andere healthy food & bites. Het is klein, maar schattig en heel toegankelijk. Helaas had ik voor eten tijdens mijn bezoek geen tijd, dus daar kan ik niet over oordelen. Toch zei alles tegen me: hier zou ik gegarandeerd nog een keer komen.

KLUP Rotterdam 9

KLUP Rotterdam 1

KLUP Rotterdam 2

KLUP Rotterdam 3

KLUP Rotterdam 4

KLUP Rotterdam 5

KLUP Rotterdam 6

KLUP Rotterdam 7

KLUP Rotterdam 8

KLUP Rotterdam 10

Ik zou hier naartoe gaan om: mezelf of een ander een cadeautje te doen en een healthy juice te scoren tijdens het shoppen.
Waar: Karel Doormanstraat 372, Rotterdam
Leuk weetje: Ze zijn nog op zoek naar leuke en eigentijdse merken die een mooi plekje krijgen in de KLUP. Gezien sommige merken me deden denken aan de evenementen die ik vroeger organiseerde, zitten er vast wel oplettende kijkers bij die hier een boodschap aan hebben :)!
Website: www.kluprotterdam.nl

Meer doen in Rotterdam?

Ben jij bij KLUP geweest? Heb jij nog een goede tip voor Rotterdam?