ETEN

Food Tip // HappyGoodFood

Sinds een paar weken bestaat er weer een nieuw alternatief om vrolijk van te worden: de boxen van HappyGoodFood! Voor mensen met weinig tijd of gewoon voor het gemak stelt HappyGoodFood boxen samen met pure, biologische (basis)producten vol met voedingsstoffen en zonder toevoegingen, zoals slechte E-nummers en toegevoegde geraffineerde suikers. In één keer is je keukenkast voorzien van gezonde lang houdbare basics. De boxen worden heel gemakkelijk bij je thuis of op je werk bezorgd. Je hebt keuze uit 4 verschillende soorten boxen: Basis, Snack, Bak en Notenpittenzaden.

HappyGoodFood-1

Op Moderne Hippies HQ kreeg ik een box toegestuurd, die een combinatie van alle boxen representeert. Er zaten heerlijke snacks tussen van LoveChock en ChocoDelic, die normaal gesproken onderdeel uitmaken van de Snack Box. Ook vond ik boetweitcrackers, speltfusili en mayonaise zonder suiker. Deze producten vind je normaliter terug in de Basisbox.

HappyGoodFood-2

HappyGoodFood-3

HappyGoodFood-4

Alleen maar mooie merken, alleen maar lekkere dingen. Als je geen natuurwinkel of hippe Marqt om de hoek hebt zitten, is dit dus ideaal.

De prijzen van de boxen zijn € 17,50- voor de Notenpittenzaden Box, € 17,95- voor de Bak Box, € 42,50- voor de Snack Box en € 45,- voor de Basis Box. De notenpittenzaden Box en de Bak Box zijn alleen te bestellen in combinatie met de Basis- en/of Snack Box. Onwijs leuk om jezelf of een ander een keer cadeau te doen! Kijk op www.happygoodfood.nl voor meer info.

Wat vind jij van de boxen van HappyGoodFood?

Liefs, Marte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.