ETEN

Food Tip // Lombardia Hot Drinks

Onlangs kreeg ik een bijzonder pakketje binnen: een soort nieuwerwetse Cup-a-Soup, maar dan gezond: “Lombardia Hot Drinks”. Het design van het doosje sprak me niet 100 % aan, maar het verhaal wel. Dat begint namelijk in het bio-eethuis Lombardia, gevestigd in Antwerpen. De eigenaar lustte geen koffie en droomde van meer dan enkel en alleen thee. Hij ontwikkelde daarom alternatieven, gebaseerd op vers fruit en kruiden. Dat zorgt voor een mengseltje dat vol zit met gezonde energie. Ik ontving de “Organic Detox Love” precies op het moment dat ik vorige week wat ziek was. Perfect! Gelijk maar even proeven.

Lombardia Hot Drinks 4

Lombardia Hot Drinks 3

Een flink gevuld zakje ging er in m’n mok, heet water erbij en roeren maar. Ja, toch voelt het nog steeds een beetje als zo’n ouderwets Cup-a-Soup momentje. Totdat het water was afgekoeld en ik mocht gaan drinken. Ohh, wat lekker! Ik proefde een combinatie van bergamot, kurkuma, citroen, ananas en gember. Extra fijn om te lezen dat alles wat hiervoor gebruikt is biologisch is. Het werkte enorm verzachtend voor m’n keel, exact wat ik nodig had. Ja, ik ben helemaal fan.

Lombardia Hot Drinks 1

Natuurlijk blijf ik voorstander van m’n zelfgemaakte verkoudsheidstheetjes, met onder andere verse gember, citroen en honing, maar dit is i-de-aal om mee te nemen naar je werk of voor ‘even snel’. Een extra boost en een smakelijk gezond warm drankje, juist in dit seizoen van het jaar! Je kunt deze variant in een doos kopen, met 4 zakjes, voor 8,90. Op de site www.lombardiahotdrinks.com vind je nog veel meer varianten.

Lombardia Hot Drinks 5

Lombardia Hot Drinks 2

Lombardia Hot Drinks 6

Wat vind jij van Lombardia Hot Drinks? Ben je nieuwsgierig geworden?