ETEN

Food Tip: Lovechock Mylk

Melkchocolade en rauwe cacao, tot voor kort waren het eigenlijk tegenpolen. Maar opposites attract, dat bewijst de nieuwe Lovechock Mylk. Deze nieuwste telg van de Lovechock familie verenigt al het goede van rauwe cacao met de romige smaak van melkchocolade. Overigens zonder daar koemelk voor te gebruiken!

Food Tip LoveChock Raw Vegan1

Hoe kan het dan toch zo romig worden? Daar zorgt de hazelnotencrème voor. Lovechock Mylk is, net als alle andere producten van Lovechock, dus veganistisch. Lovechock Mylk is er in twee smaken: Almond/Bulberry en Cranberry/Buckwheat. Helemaal Lovechock-style, met allerlei superfoods in de reep. Allebei de smaken zijn heerlijk, maar mijn voorkeur gaat uit naar Cranberry/Buckwheat. Door de toevoeging van boekweit is deze namelijk extra crunchy!

Food Tip LoveChock Raw Vegan2

Food Tip LoveChock Raw Vegan3

Leuk om te weten: Lovechock Mylk is uitgeroepen tot ‘Best New Product’ op de Biofach, de grootste vakbeurs voor biologische en duurzame producten in Europa.

Lovechock Mylk is verkrijgbaar bij de meeste biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels. Per reep betaal je € 3,99. Kijk voor meer info op www.lovechock.com.

Wanneer ren jij naar de winkel?

We delen trouwens ook vaak makkelijke en lekkere vega(n) recepten.
Inspiratie opdoen? Bekijk hier meer recepten.
Je kunt Moderne Hippies volgen op Facebook en Instagram.

review